Vacature Hygiëne Specialist Binnen

Hygiëne Specialist Binnen in De Lier

Vacancy Hygiëne Specialist

 • Nederland, De Lier
 • Quality Assurance / Quality Control | Tuinbouw
 • WO

Heb je ervaring met of wil je opgeleid worden in het voorkomen van ziekten en plagen in plantenteelten? En wereldwijd advies geven en implementatie projecten begeleiden? Solliciteer en wordt deel van ons team!

Hoe ziet jouw functie als Hygiëne specialist bij Rijk Zwaan eruit?

Als Hygiëne specialist binnen de afdeling Quality ben je medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en implementatie van een wereldwijd hygiëne programma. Tevens monitor je de naleving via audits. Je treedt op als adviseur op het gebied van hygiëne bij nieuwbouw of verbouw van Rijk Zwaan locaties.Je vormt samen met twee andere Quality specialisten een team werkzaam in een internationale omgeving. Je werkt aan locaties die kritiek zijn voor Rijk Zwaan bedrijfsprocessen en waar hygiëne een essentiële rol speelt. Je werkt intensief met lokaal management en leidt lokale project teams.

Wat jij meebrengt…

Je benadert situaties analytisch, geeft blijk van inlevingsvermogen en weet resultaten te behalen zonder de relatie uit het oog te verliezen. Initiatief nemen en in oplossingen denken is voor jou vanzelfsprekend. Met behulp van je uitstekende communicatievaardigheden zorg je voor een optimale onderlinge afstemming. Je weet op tactische wijze sturend advies te geven. Beheersing van de Engelse taal is gezien het internationale karakter van deze functie belangrijk. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde WO-opleiding, bijvoorbeeld Plantenwetenschappen of Biologie
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de agri/horticultuur sector
 • Affiniteit met hygiëne (bijv. GSPP) en/of kennis van planten ziekten zijn een plus

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een informele en internationale werkomgeving waarin alle specialisten elkaar aanvullen en helpen, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 32 uur en maximaal 38 uur in de week
 • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Buitenlandse reizen voor jouw functie (+/- 10%)
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Dagelijks verse soepen, salades en/of fruit

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan ().

Functie:hygiëne specialist binnen
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Hygiëne Specialist Binnen Rijk Zwaan Nederland 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures