Vacature Corporate Recruiter - Agro Care Growers

Corporate Recruiter - Agro Care Growers in Maasdijk

Corporate Recruiter

Voor onze toekomstige groei zijn we op zoek naar een: Corporate Recruiter

Tomaten telen is ons vak! Onze specialiteit. Dat doen we in Nederland, maar ook in verschillende landen in het buitenland. Zoveel mogelijk local for local is ons doel op een duurzame manier. Als samenwerkende partners, Agro Care en CombiVliet hebben we al veel mooie projecten opgezet en met succes. Corporate Recruitment is ons nieuwe doel, zodat we de juiste mensen hebben voor de juiste functie voor een gezonde en mooie toekomst. Dat wordt jouw specialiteit.

Corporate Recruiter

Voor onze groeiende organisatie zijn we continu op zoek naar nieuwe collega's op onze teeltlocaties in Nederland. Naast een goede match op functie-inhoud, is het minstens zo belangrijk dat iemand ook goed binnen de bedrijfscultuur en binnen het team van collega's past. Werving en selectie van nieuwe collega's is daarom iets wat je pas goed kunt uitvoeren wanneer je de organisatie ook echt goed kent. Daarom zijn we op zoek naar een corporate recruiter welke de spil zal vormen voor het invullen van vacatures binnen onze bedrijven. Je bent flexibel en gedreven de juiste match te vinden voor de kandidaat en ons bedrijf.

  • Een organisatie welke aanvoelt als een warm bad, waar we graag met elkaar lachen en waar we gedreven zijn om samen het beste eruit te halen.
  • Een functie waarbinnen je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen krijgt.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen doormiddel van opleidingen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: salarisindicatie 3.000-4.500 euro, 25,5 vakantiedagen, bonusregeling, pensioenregeling, laptop, telefoon.
  • Auto van het bedrijf (of reiskostenvergoeding) omdat je de verschillende teeltlocaties regelmatig zult bezoeken.

Waar kom je te werken?

De corporate recruiter is onderdeel van de HR-afdeling. Deze afdeling bestaat uit 6 collega's die zowel nationaal als internationaal werken. Jouw werkgebied is dan ook alle landen waar we als bedrijf teeltlocaties hebben. Je thuisbasis zal Maasdijk zijn, maar natuurlijk is het belangrijk dat je weet voor welke locaties je mensen zoekt dus hier ben je ook regelmatig te vinden. We helpen elkaar waar nodig en hebben dagelijks overleg.

Ben jij enthousiast geworden over de functie van Corporate Recruiter? Solliciteer dan direct! Wie weet vul jij met jouw talent binnenkort ons team aan en ben jij binnen no time verantwoordelijk voor jouw eigen werving. Nog vragen? Stel ze gerust.

Je kunt contact opnemen met de afdeling HR, e-mailFunctie:corporate recruiter care grower
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Agro Care via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Corporate Recruiter – Agro Care Growers Agro Care 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures