Vacature Manager Operations

Manager Operations in De Lier

Vacancy Manager Operations

 • Netherlands, De Lier
 • Supply Chain | Production & Logistics
 • Master | Bachelor

Krijg je energie van mensen, processen, techniek en kwaliteit? Wil je leidinggeven aan een team in een innoverende omgeving? Dan ben jij de Manager Operations die wij zoeken voor Operations!

Hoe ziet jouw functie als Manager Operations bij Rijk Zwaan eruit?

Op onze locatie in De Lier ontvangen wij alle groentezaden die wereldwijd voor Rijk Zwaan geproduceerd worden. Binnen Operations vinden diverse zaadbewerkingen en logistieke processen plaats. Samen met de 6 andere Managers Operations en de Director Operations geef je invulling aan het strategisch plan voor Operations. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het maken van de vertaling hiervan naar eigen afdelingsdoelstellingen en prioriteitstelling en draag je zorg voor de implementatie. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van medewerkers en je bent gefocust om het beste uit mensen te halen. Daarnaast houd je je bezig met:
 • Bijdragen aan het verbeteren van de processen middels analyses en continu verbetermethodes
 • De voorbereidingen voor de transitie naar de tweede locatie voor Operations in samenwerking met de Managers Operations en Director Operations
 • Coachen en motiveren van de Team Coördinator(en) om onder andere hoogstaande kwaliteit van onze processen te waarborgen en Arbo- en veiligheidsbeleid uit te dragen
 • Stimuleren, ontwikkelen, werven en selecteren van medewerkers binnen de eigen afdeling, in samenwerking met Human Resources

Wat jij meebrengt:

Je hebt een mensgerichte manier van leidinggeven en draagt bij aan een goede samenwerking binnen en tussen afdelingen. Je staat open voor veranderingen en vindt het uitdagend om met verbetertrajecten aan de slag te gaan. Je werkt gestructureerd en resultaatgericht en geeft aandacht aan de borging van kwaliteit- en processtandaarden. Je leeft je gemakkelijk in en hebt een zelfstandige en open instelling.
Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde wo opleiding met een achtergrond in bijvoorbeeld Levensmiddelentechnologie, Supply Chain of Technische Bedrijfskunde
 • Leidinggevende werkervaring in een operationele werkomgeving
 • Kennis en ervaring van operationele processen en continu verbetermethodes (zoals Lean Six Sigma)

Wat kun je van ons verwachten?

Als Manager Operations maak je deel uit van Operations. Je geeft direct leiding aan de Team Coördinator(en) van de afdeling en indirect aan de collega's van de afdeling. Naast een innoverende en continu lerende werkomgeving bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week
 • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Een uitgebreid inwerkprogramma om de werkomgeving en Rijk Zwaan goed te leren kennen

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan (). Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Functie:operations manager
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Manager Operations Rijk Zwaan Nederland 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures