Vacature Teamleider Breeding Tomaat

Teamleider Breeding Tomaat in De Lier

Vacancy Teamleider Breeding Tomaat

 • Nederland, De Lier
 • Onderzoek & Veredeling
 • WO

Ben jij op zoek naar die unieke combinatie van leidinggeven, organiseren en veredelen van tomatenrassen en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan ben jij de Teamleider Breeding Tomaat die wij zoeken voor onze vestiging in De Lier!

Hoe ziet jouw functie als Teamleider Breeding Tomaat bij Rijk Zwaan eruit?

Als Teamleider Breeding Tomaat maak je deel uit van de afdeling Breeding Tomaat. De afdeling is gericht op de ontwikkeling van nieuwe rassen voor diverse tomatentypes. Het team waaraan jij leiding zult geven bestaat momenteel uit 16 collega's, een combinatie van veredelaars en assistenten. Tevens worden de seizoenskrachten aangestuurd vanuit dit team. In de functie van Teamleider Breeding combineer je sturing geven aan collega's met het leiden van een eigen veredelingsprogramma. Daarnaast interacteer je met specialisten van diverse afdelingen, zowel in R&D en IT als op het operationele vlak. Je houdt je bezig met:
 • Het motiveren, begeleiden en managen van het team bij de uitvoering van hun werkzaamheden en projecten
 • Het veredelen van tomatenrassen gericht op de Japanse markt
 • Het organiseren, aansturen en tijdig bijstellen van de verschillende veredelingsdoelen binnen het eigen programma
 • Het als teamlid deelnemen aan projecten gericht op procesverbetering en/of automatisering
 • Het onderhouden van verbindingen naar andere teams binnen en buiten de afdeling

Wat jij meebrengt:

Je bent proactief, communicatief en beschikt over een flinke dosis inlevingsvermogen. Je brengt mensen gemakkelijk bij elkaar en vindt het leuk om medewerkers structuur te bieden en te begeleiden in hun werk. Je bent in staat om binnen een multidisciplinaire omgeving het resultaat helder voor ogen te houden en alle betrokkenen en belangen hierin mee te nemen. Je bent tegelijkertijd in staat een praktisch veredelingsprogramma te leiden en theorie te vertalen naar praktijk. Gezien het internationale karakter van de functie ben je bereid om ongeveer 6 tot 8 keer per jaar te reizen. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Groene WO-opleiding
 • Ervaring als veredelaar
 • 3 of meer jaar ervaring in een leidinggevende- of projectmanagementfunctie
 • Affiniteit met IT (implementatie)projecten
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat kun je van ons verwachten?

De afdeling Tomaat bestaat uit bijna 40 collega's in Nederland, waarvan er zo'n 16 in jouw team vallen. Iedereen vervult een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de nieuwe tomatenrassen. Bij Rijk Zwaan is er veel openheid voor nieuwe ideeën en heb je mogelijkheden deze om te zetten in daadwerkelijke projecten. Naast een innovatieve werkomgeving waar collega's openstaan voor vernieuwing en successen met elkaar willen delen, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 30 tot 38 uur in de week
 • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Prettige werkomgeving in een nieuw kantoor met state-of-the-art breeding faciliteiten
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • Goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan (). Een assessment maakt deel uit van de procedure

Functie:teamleider breeding tomaat
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Teamleider Breeding Tomaat Rijk Zwaan Nederland 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures