Vacature Locatie Manager

Locatie Manager in De Lier

Locatie Manager

  • De Lier, Nederland

  1. Home
  2. Locatie Manager


Samen met de Teeltspecialist zijn jullie het gezicht van de locatie. Onze locatie in De Lier telt 10 hectare tomatenteelt en is een moderne kas. Je haalt je energie uit het organiseren van een optimaal arbeidsproces. Waar medewerkers met plezier werken aan top resultaat. Je bent betrokken bij het team, maar ook bij investeringen en onderhoud van de locatie. Samen met de directie beslis je over investeringen die voor jouw locatie belangrijk zijn. Deze verantwoordelijkheid neem je met plezier op je!


Hoe ziet jouw week eruit?
Je coördineert veel taken die dagelijks tot in de puntjes verzorgd moeten worden om een succesvolle week te verzekeren. Je maakt korte- en langetermijnplanningen waarin alle dagelijkse werkzaamheden en een kostenoverzicht omschreven staan. Cijfers en berekeningen maak jij in een handomdraai. Hierdoor signaleer je kansen en mogelijkheden om continue te verbeteren. Omdat je als Locatie Manager bij alle processen betrokken bent maak je elke week een teeltronde met de Teeltspecialist. Jullie bespreken de acties en aandachtspunten voor volgende week en kijken met trots naar de behaalde resultaten van afgelopen week. De week sluiten jullie met elkaar af. Uiteraard met een koud drankje en de kippiepan die regelmatig aanstaat.

Werken bij Schenkeveld
Ga jij samen met het team van De Lier demogelijkheden verleggen van de tomatenteelt?
Schenkeveld is een modern bedrijf gespecialiseerd in het telen van trostomaten. We kweken nu op 85 hectare, verdeeld over 5 locaties, jaarrond een betrouwbaar product. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een goed draaiende locatie. Met als doel om een perfect product te krijgen en uiteraard dat iedereen met plezier aan de slag is. Daar worden wij blij van! Bij Schenkeveld hebben we passie voor samenwerken, voor groeien en voor optimaliseren en dit zie je terug in onze werkwijze. Word jij daar ook blij van?Functie:locatie manager
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Almere via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Locatie Manager Gemeente Almere 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures