Vacature Directeur

Directeur in Vlaardingen

De beweegmakelaar voor…

  • Samenwerken? Samenwerken
    ?
  • Nieuwsberichten Nieuws

Directeur


Wij, bestuur en 22 medewerkers van Vlaardingen in Beweging zoeken een nieuwe

Directeur (32 - 38 uur p/w)

Vlaardingen in Beweging gelooft in de kracht van sport en bewegen. Alle inwoners van Vlaardingen moeten kunnen bewegen of sporten. Want sporten en bewegen verbindt, verbroedert, draagt bij aan fysieke en mentale gezondheid en zorgt voor sociale contacten en plezier!

Vlaardingen in Beweging (ViB)

Vlaardingen in Beweging (ViB) is dé beweegmakelaar van Vlaardingen. ViB verbindt Vlaardingers met én door sport en bewegen, op bestaande en vernieuwende manieren. Ons doel is om alle Vlaardingers in beweging te brengen en houden. Dit doen wij met een jong, energiek en deskundig team van vakleerkrachten bewegingsonderwijs, buurtsportcoaches, projectleiders, een verenigingsadviseur, een communicatiemedewerker, een officemanager, twee teamleiders, een manager bedrijfsvoering en een directeur. Samen vormen zij #TeamViB!

Profiel directeur

Je bent als energieke, verbindende en deskundige directeur eindverantwoordelijk voor de totale organisatie en #TeamViB. Je hebt visie op de kracht van sport en bewegen en kan die omzetten in concreet beleid. Je stuurt direct het managementteam, de teamleiders onderwijs en sportstimulering en manager bedrijfsvoering, aan. Dit team bepaalt de strategische koers van de organisatie. Daarnaast geef je indirect leiding aan twee teams van sport- en beweegprofessionals en ondersteunende medewerkers. In totaal bestaat #TeamViB uit 22 medewerkers (16,5 Fte). Kortom, je bent de aanvoerder van #team ViB,
diegene die ervoor zorgt dat onze medewerkers iedere dag het verschil kunnen maken voor de inwoners van Vlaardingen.
Voor de medewerkers ben je een pro-actieve inspirerende manager die eigen initiatief en
eigen verantwoording hoog in het vaandel heeft staan. Je functioneert zelfstandig en hebt er oog voor wanneer advies aan- en van bestuur nodig is. Tevens ben je de gesprekspartner voor de Vlaardingse politiek, de ambtelijke organisatie van de Gemeente
Vlaardingen, subsidie- en fondsverstrekkers en het stakeholdernetwerk van maatschappelijke partners en andere organisaties. Je treedt op als coördinator van het Vlaardings Sportakkoord en bent in die hoedanigheid van het kernteam. Ook vertegenwoordig je ViB in lokale, regionale en landelijke netwerken. Je bent netwerker en verbinder. Je kan goed domeinoverstijgend werken. Je bent teamplayer, kan goed luisteren en hebt natuurlijk gezag. Eens per maand zit je de MT-vergadering voor en eens per kwartaal voer je een accountgesprek met de accounthouder van de gemeente Vlaardingen. Je sluit vier tot zes keer per jaar aan bij de bestuursvergadering van het bestuur van ViB.
Voor dit bestuur zal er komend jaar een transitie naar een Raad van Toezicht-model geagendeerd worden.

Verantwoordelijkheden van de directeur

● Aansturen van het managementteam;
● Eindverantwoordelijk voor proces rondom begroting en jaarrekening;
● Eindverantwoordelijk voor de strategische dossiers;
● Eindverantwoordelijk voor acquisitie, fonds- en subsidiewerving;
● Ontwikkelen en implementeren van strategisch beleid van de organisatie;
● Ontwikkelen en implementeren van stakeholdermanagement en public affairs.

Functie eisen

● Een relevante bedrijfseconomische en/of (sport)management opleiding op minimaal HBO niveau;
● Minimaal 3- 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
● Kennis van de sport- en beweegsector en hier bij voorkeur ook werkervaring in opgedaan;
● Kennis/ervaring met rijksregelingen zoals SPUK/GALA, Brede Regeling Combinatiefuncties en/of
sportakkoord/preventie akkoord;
● In staat om ambities en plannen om te zetten in realistisch financieel beleid;
● Uitstekende organisatorische en management vaardigheden.

Aanstelling

Deze vacature betreft een functie voor minimaal 32 en maximaal 38 uur per week. Inschaling en salariëring in de CAO sport afhankelijk van kennis en ervaring in schaal 11 of 12. We bieden je een contract voor een jaar. Bij goed functioneren, wordt dit na een jaar, een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk 14 januari 2024 jouw motivatiebrief en CV in één document naar Vlaardingen in Beweging t.a.v. de heer , ViB via, De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats in de tweede helft van januari 2024. Voor eventuele extra informatie naar aanleiding van deze vacature is bereikbaar op: .

Met ingang van maart 2024 neemt Marvin Visser afscheid als directeur van Vlaardingen inBeweging (ViB). Dit betekent dat het bestuur en de 22 medewerkers van de Vlaardingsesportserviceorganisatie op zo...Functie:directeur
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Vlaardingen in Beweging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Directeur Stichting Vlaardingen in Beweging 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures