Vacature Manager Operations

Manager Operations in De Lier

Krijg jij energie van fysiek bezig zijn en houd je ervan als geen dag hetzelfde is? Werk je graag volgens vaste procedures in een gestructureerde werkomgeving? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken!

Hoe ziet jouw functie Medewerker Groentezaadbehandeling bij Rijk Zwaan eruit?

Als onze nieuwe collega ga je deel uitmaken van een enthousiast team dat een belangrijke rol speelt in de behandeling van groentezaden. Door deze behandeling worden de zaden vrijgemaakt van ziektes en klaargestoomd voor de eerste fase van het groeiproces. Binnen deze functie sta je voor diverse uitdagingen, variërend van behandelingen met grote hoeveelheden tot kleinere partijen. Je werkt met verschillende protocollen om de kwaliteit van de zaden te waarborgen. Naast het behandelen van de zaden ben je bezig met het registreren van werkzaamheden in onze computersystemen, stel je de machines en apparatuur in en controleer je het proces. Daarnaast bestaat je takenpakket uit:
 • Het verhelpen van kleine storingen
 • Het meedenken over het verbeteren van de werkprocessen en je eigen verbeter ideeën delen met collega's

Wat jij meebrengt:

Je bent een echte aanpakker, gaat fysiek werk niet uit de weg en werkt nauwkeuring. Je neemt graag het initiatief, bent collegiaal, flexibel en praktisch ingesteld. Voor het uitvoeren van verschillende soorten taken tegelijk, draai jij je hand niet om. Je bent leergierig en vindt het leuk om met een (hand)computer en Excel te werken. Daarnaast kunnen we het volgende terugvinden op je cv:
 • Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 3/4 of aantoonbare werkervaring op dit niveau
 • Affiniteit met machines
 • Je kunt goed overweg met computers en een handheld

Wat kun je van ons verwachten?

Je wordt het nieuwe teamlid van het Seed Treatments team. Een team dat bestaat uit 16 collega's met diverse achtergronden die werken aan de hoogste kwaliteit van onze groentezaden. Naast een prettige en schone werkomgeving, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur
 • Een uitgebreid inwerkprogramma
 • Dagdiensten
 • Na inwerken meedraaien in weekendcontrolerondje en bereikbaarheidsdiensten
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • Diverse sociale activiteiten zoals borrels, workshops en uitjes

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei. De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan ().
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Kor van der Lugt (Team Leader Seed Treatments via .

Roulatiebaan Productie & Logistiek

 • ,

Manager Operations

 • ,
Copyright Rijk Zwaan © 2024

Functie:operations manager
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Manager Operations Rijk Zwaan Nederland 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures