Vacature Collega

Collega in Maassluis

welkom...technische collega!

Groothandel 2Moso in Maassluis zoekt energieke versterking!


Groothandel 2moso is een familiebedrijf dat sinds 2005 sportaccessoires voor duursporten (wielrennen, hardlopen, triatlon) importeert en distribueert in de Benelux en in Duitsland. Daar is in 2022 een nieuwe activiteit aan toegevoegd, namelijk assemblage. In 2024 gaat dit enorm uitbreiden
en daarom verwelkomen wij graag een:

Ervaren collega met een technische/ICT achtergrond

40 uur per week

Wat je gaat doen:
Je gaat je voornamelijk bezighouden met alle werkzaamheden die voortvloeien uit het assemblageproces, te weten het aanbrengen van een powermeter op een fietscrank waarna kalibratie en testen volgen. Voor deze complexe montage zijn geduld, nauwkeurigheid en uithoudingsvermogen nodig naast een scherp oog voor detail en kracht in de handen.

Je collega's zien graag dat jij de werkzaamheden voor het team gaat coördineren, het proces bewaakt, zorgt dat de voorraad op peil blijft en de administratie op orde. Belangrijk is dat je zowel zelfstandig als met je collega's kunt samenwerken. Het gestroomlijnde proces bevat specifieke instructies die jullie stap voor stap opvolgen. Het onderhoud van de apparatuur doen jullie met elkaar net zoals het schoon, veilig en opgeruimd houden van de
werkomgeving.


Bij drukte help je je logistieke collega's met de tijdige en zorgvuldige afhandeling van de logistieke taken, zoals met de scanner orders picken & packen evenals sorteren en wegzetten van inkomende goederen.


Wat jij meebrengt:
Je hebt (V)MBO werk- en denkniveau en een voorkeur voor techniek en computers. Je weet wat het is om te werken in een productie of logistieke omgeving. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk. Bij voorkeur ben je woonachtig in Maassluis of omgeving.

Wat wij bieden:
Wij bieden een uitdagende functie in een sportief en dynamisch bedrijf. Vriendelijkheid, service en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Naast een serieuze werksfeer is er zeker tijd voor gezelligheid. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor wat betreft het specifieke assemblageproces zorgen wij voor een interne opleiding. Wil je eerst een paar uur proefdraaien om te kijken wat het werk inhoudt, dan kan dat.

Reageren
Ben je enthousiast? Mail je motivatiebrief met CV vóór 15 december a.s. naar onze HR-afdeling t.a.v.
, . Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen via
telefoonnummer . Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet opgenomen in de
procedure.Functie:collega
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 2moso via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Collega 2moso 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures