Vacature Chauffeurs Container Transport Binnenland

Chauffeurs Container Transport Binnenland in Vlaardingen

Chauffeurs Container Transport Binnenland

Voor onze afdeling Container Transport zijn we zoeken naar

Wat?
Rustig rijd je de terminal van de Maasvlakte af. Om je heen is de hectiek van een wereldhaven goed zichtbaar. Links stapelen reachstackers 40ft containers tot een kleurrijke muur, boven je bedient een kraandrijver de containerlift en rechts ligt een schip aan de kade waar geen einde aan lijkt te komen. Alles is hier XXL! Jij bent als vrachtwagenchauffeur de verbindende schakel tussen de haven en de klant. Je zorgt ervoor dat het laatste stukje van de reis veilig en op tijd verloopt. Zo verlaten duizenden containers per dag de haven. Voor vertraging is hier weinig ruimte. Daarom sta je via de boordcomputer nauw in verbinding met je collega's van de planning. Zij kunnen van jou op aan. Maar ze weten ook dat je flexibel bent als de situatie daar om vraagt. Zolang het tenminste binnen de wettelijke rij- en rusttijden past. De container die je zojuist hebt geladen, moet naar de Antwerpen. Je rijdt vooral in de regio, wat betekent dat je elke avond gewoon in je eigen bed slaapt. Omdat HM Group snapt dat de cabine jouw werkplek is, rijd je met modern, veilig en comfortabel materieel. En zo zet jij een stukje haven naar je eigen hand. Ons team Container Transport heeft iemand nodig die van aanpakken weet. Maar we zoeken ook een fijne collega. Iemand die onze dag leuker maakt en op wie we als HM Group kunnen bouwen.

Wie zijn wij dan?
HM Group is een van de meest aansprekende logistieke dienstverleners voor de (zeevracht)expediteurs in de Rotterdamse haven. We doen eigenlijk alles wat je rondom de haven verwacht. Naast laden en lossen zijn we goed in ompakken, zending klaar maken, containers uithalen en alle rompslomp van papieren die daarbij hoort. We hebben vijf operationele afdelingen: Container Transport, Speciaal Transport, Container Freight Station, Customs en Stevedoring. En om voor de operationele afdelingen alles tot in de puntjes te verzorgen, hebben we ondersteunende professionele afdelingen Business Development, Finance, HR, IT, SQHE en Facility in huis. De afdeling Container Transport is de verbindende schakel tussen de haven en klanten in binnen- en buitenland.

Vink je onderstaande criteria af?
• Je bent in bezit van Rijbewijs CE, Code 95 en een geldige chauffeurskaart
• Je hebt ervaring in het transport van containers
• Je bent in bezit van een ADR-diploma
• Je hebt een flexibele instelling; je bent bijvoorbeeld bereid om incidenteel te overnachten.
• Je begrijpt dat goede communicatie met de planning erg belangrijk is.
• Je bent klantvriendelijk, representatief, verantwoordelijk en collegiaal
• Je houdt je netjes aan de wettelijke rij- en rusttijden
• Je hebt een anticiperende rijstijl die zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder slijtage

We doen je 4 beloften:
1. We hebben vakmanschap hoog in het vaandel. Half werk is er bij ons niet bij. Kwaliteit en veiligheid is de basis van alles wat we doen. Zo lopen we voorop in de markt. Bij goed werk hoort ook een goed salaris. Daar kun je op rekenen.

2. We zijn betrokken . Onze klanten laten we niet vallen. Ook al lijkt die deadline erg krap, we gaan ervoor. Dat hoef je niet alleen te doen, want ook als collega zijn we betrokken en werken we schouder aan schouder.

3. We zijn nieuwsgierig , en niet zo'n beetje ook! Dat betekent dat we altijd kijken hoe we ons werk nog beter kunnen maken en waar de markt, die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is, om vraagt. Heb je daar ook ideeën over? Kom maar op!

4. Je gaat met plezier naar je werk. Als je werk alleen als werk ziet, ben je bij ons niet op je plek. Je collega's zie je vaker dan menig vriend(in). Wij zorgen ervoor dat je met de beste spullen, de tofste klanten en leukste collega's fluitend naar je werk gaat.

Wat bieden we je?
Van tof werk en leuke collega's kun je niet eten. Je krijgt van ons een goed salaris dat past bij je ervaring en je functie. Zoals gezegd werken we hard, maar daar word je ook voor beloond. Daarnaast gaan we er ook voor zorgen dat je van je pensioenopbouw en vakantiedagen blij wordt. Verder kun je met korting naar een sportschool in de buurt.

Kennismaken?
Zie jij het zitten om bij HM Group aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct en vul het formulier in. Stuur dan een mail naar of bel naar de afdeling HR op 085-0707520.

Heb je vragen over de functie en mogelijkheden? Bel dan met op nummer 085 07 075 31 of .

Versterkt jouw verhaal ons bedrijf? Solliciteer dan!Functie:chauffeur container transport binnenland
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HM Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Chauffeurs Container Transport Binnenland HM Group 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures