Vacature Assistent Client Services

Assistent Client Services in De Lier

Vacancy Assistent Client Services

 • Nederland, De Lier
 • Marketing & Sales
 • MBO

Werk jij graag in een internationale commerciële omgeving aan een duurzame missie en wil je graag nieuwe dingen leren? Solliciteer dan op deze vacature voor Assistent Client Services op onze vestiging in De Lier.

Hoe ziet jouw functie als Assistent Client Services bij Rijk Zwaan eruit?

De afdeling Client Services vormt de spil tussen het logistieke centrum en onze dochterbedrijven en distributeurs buiten Europa. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de succesvolle administratieve voorbereiding van de wereldwijde zendingen. Hiervoor heb je veelvuldig contact met de Specialisten Client Services en met de afdeling Distributie en Productie. Jij stelt diverse documenten op zoals fytosanitaire certificaten, certificaten van oorsprong, legalisaties en facturen, boekt productieorders en je sluit de administratieve processen eromheen efficiënt en zorgvuldig af. Je ziet het als een uitdaging om binnen onze dynamische werkomgeving elke dag de documentatie af te handelen en de informatie voor onze export landen actueel te houden. Je signaleert kansen en mogelijkheden ter verbetering en staat open om samen met jouw collega's de processen verder te optimaliseren.

Wat jij meebrengt:

Als Assistent Client Services bij Rijk Zwaan beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en leg je gemakkelijk contacten met collega's via e-mail en telefoon. Nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend en je gaat tot het uiterste om zaken voor elkaar te krijgen. Je bent dienstverlenend, klantgericht en flexibel, maar durft ook je grenzen aan te geven. Je bent stressbestendig en vindt het geen probleem om dagelijks met deadlines te werken. Ondanks dat er een grote mate van zelfstandigheid van je wordt gevraagd, ben je in staat goed samen te werken met andere afdelingen en collega's op de eigen afdeling. Gezien het internationale karakter van de functie is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële administratieve functie
 • Je hebt affiniteit met de tuinbouw
 • Ervaring met werkzaamheden die fytosanitaire eisen met zich meebrengen is een pre

Wat kun je van ons verwachten?

Als Assistent Client Services maak je deel uit van het Client Services team. Dit team bestaat uit 12 collega's. Belangrijke thema's zijn export, fytosanitaire regelgeving en forecasting. Op deze gebieden bieden we opleidingen aan om je te ondersteunen bij je werkzaamheden. De vacature is ontstaan ter vervanging. Naast een werkomgeving waarin je veel vrijheid krijgt om te ondernemen, werk je in een internationale context aan een duurzame missie; de wereldvoedselvoorziening. Daarnaast bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 24 uur en maximaal 30 uur in de week
 • Marktconform salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan ().

Functie:client service assistent
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Assistent Client Services Rijk Zwaan Nederland 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures