Vacature Laboratorium Software Ontwikkelaar

Laboratorium Software Ontwikkelaar in De Lier

Vacancy Laboratorium Software Ontwikkelaar

 • Нидерланды, Файнарт
 • IT
 • Магистр | Бакалавр

Wil jij jouw expertise op het gebied van laboratorium processen en software ontwikkeling graag inzetten voor het ontwikkelen van nieuwe groenterassen in onze hightech R&D omgeving? Dan ben jij de Software Ontwikkelaar die we zoeken voor ons R&D IT team!

Hoe ziet jouw functie als Laboratorium Software Ontwikkelaar eruit?


Als Laboratorium Software Ontwikkelaar binnen het R&D IT Team vervul je een essentiële rol in het optimaliseren van de processen in onze laboratoria. In deze laboratoria, in binnen- en buitenland, worden tal van toetsen en tests gedaan die de veredeling van nieuwe groentezaden ondersteunen en versnellen. Het team waar je nauw mee samenwerkt bestaat uit drie domein experts/ontwikkelaars en een product owner die de wensen en eisen van laboratoria in kaart brengen, de software (laten) ontwikkelen, (laten) testen, uitrollen en beheren. Jij richt je met name op het schrijven van maatwerk applicaties en het configureren van onze Laboratory Information Management System (LIMS).
Daarnaast houd je je bezig met:
 • Actief meedenken over de manier waarop laboratoria processen ondersteund kunnen worden op het gebied van IT.
 • Ontwikkelen van maatwerk desktop en/of mobiele applicaties (front- en back-end) om bij te dragen aan de ondersteuning van deze processen.
 • Opleiden van key users en het continue verbeteren van onze dienstverlening voor de laboratoria.
 • Integratie van hightech laboratorium apparatuur die de werkprocessen en analyses ondersteunen.

Wat jij meebrengt:


Je bent iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat en graag nieuwe software oplossingen bedenkt en creëert die onze bedrijfsvoering verbeteren. Je vindt het fijn om in een team te werken en onderhoudt makkelijk contacten met collega's van andere afdelingen. Verder heb je sterke communicatieve vaardigheden en ben je gedreven om jezelf continue te ontwikkelen. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Life Sciences of Informatica
 • Ervaring met één of meerdere programmeertalen, bijvoorbeeld C# of Javascript
 • Ervaring met het ontwikkelen van functionaliteit binnen een Lab Information Management System

Wat kun je van ons verwachten?


Als Laboratorium Software Ontwikkelaar ga je deel uitmaken van het R&D IT team. Het team bestaat uit 15 specialisten die de R&D afdelingen, veredeling, laboratoria, biotechnologie met de nieuwste technologieën ondersteunen. Naast een ambitieuze internationale werkomgeving waarbij je je mag bezighouden met de nieuwste innovaties, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week;
 • Marktconform salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring;
 • Een hightech werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke IT trainingen;
 • Een goede balans tussen werk en privé;
 • Dagelijks verse soepen, salades en/of fruit.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources).
Een assessment en screening maakt deel uit van de procedure.
Heb je vragen over deze functie of wil je overleggen alvorens je besluit te solliciteren?
We zijn niet op zoek naar samenwerking met w&s bureau's

Innovatieve tuinbouw

Innovatie in de plantenveredeling is een belangrijke motor voor het vergroten van de beschikbaarheid van ons voedsel en de voedselzekerheid. Bijvoorbeeld met betrekking tot het versterken van de weerstand tegen plantenziekten en het verbeteren van de toleranties van gewassen voor stress, droogte en overstromingen. Bekijk deze video over de Nederlandse innovatieve tuinbouwsector.

Облачные решения укрепляют международное сотрудничество

Выведение новых сортов овощей является основным направлением деятельности Райк Цваан. С головным офисом в Нидерландах, поддерживающим более 30 дочерних компаний, облачные технологии незаменимы для компании.

Sharing a healthy future Copyright Rijk Zwaan © 2023

Functie:laboratorium software ontwikkelaar
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Laboratorium Software Ontwikkelaar Rijk Zwaan Nederland 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures