Vacature Product Data Engineer

Product Data Engineer in De Lier

Priva

Product Data Engineer

De Lier , Zuid-Holland , Netherlands €2,750 - €4,000 per month Production & Logistics

Job details Apply


Jouw toekomstig ecosysteem

Wij zijn een hightechbedrijf dat hardware, software en digitale diensten maakt voor klimaatbeheersing, optimaal (her)gebruik van water en energiebesparing. Dit doen wij in twee sectoren: glastuinbouw, waar wij wereldwijd marktleider zijn en gebouwautomatisering.

Historisch gezien zijn we begonnen als een meet- en regeltechniek-bedrijf. Zonder onze hardware zijn onze software en digitale diensten niets waard. Ons kantoor inclusief magazijn en productielocatie bevindt zich in De Lier in het hart van Het Westland.


Hoe jij waarde toevoegt

Zorg dat ons salesportal up-to-date is waardoor onze wereldwijde afnemers simpel en snel de juiste producten kunnen uitkiezen, configureren en bestellen. De technisch hoogwaardige systemen die wij produceren voor de (automatische) aansturing van kassen zijn voor elke afnemer net iets anders. Hierom gaan zij door een procesmatig configuratieproces heen om zo exact de juiste producten te bestellen die past bij hun situatie.

Wie jij bent

Je bent gestructureerd en analytisch, denkt procesmatig en hebt commercieel gevoel. Daarnaast lezen wij jouw cv om te vinden:

 • Ten minste 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Ervaring met andere sales configurator/CPQ tooling (bv. eCon CPQ) is een pré
 • Ervaring met Microsoft Dynamics 365 F&O, BC of CE is een pré.
 • Affiniteit met het bedenken van technische oplossingen en (eenvoudig) programmeren (bv. VBA)
 • Vaardigheden in het vertalen van wensen gebruikers naar (nieuwe) functies, mogelijkheden en verbeteringen;
 • Heb je minder (of andere) ervaring, maar denk je bij deze rol te passen, moedigen wij je aan om toch contact met ons op te nemen;

Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 2.750,- en € 4.000,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte "The Box" op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.

Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas . We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren

Overtuigd? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn nieuwsgierig om je te leren kennen.Functie:product data engineer
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Priva via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Product Data Engineer Priva 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures