Vacature Technisch Applicatiebeheerder

Technisch Applicatiebeheerder in De Lier

Vacancy Technisch Applicatiebeheerder

 • Nederland, De Lier
 • IT | Supply Chain
 • HBO

Ben jij betrokken en word je enthousiast van de technische inrichting van een logistiek applicatielandschap dat bijdraagt aan de wereldvoedselvoorziening? Dan ben jij de Technisch Applicatiebeheerder die wij zoeken voor ons IT Supply Chain team!

Hoe ziet jouw functie als Technisch Applicatiebeheerder bij Rijk Zwaan eruit?


Als Technisch Applicatiebeheerder binnen het IT Supply Chain team ben je verantwoordelijk voor de technische inrichting van het applicatielandschap van productie en logistiek, bestaande uit o.a. een ERP-pakket (MS Dynamics AX), een Advanced Planningssysteem, een Crop Management Systeem en een Warehouse Management Systeem. Tevens ben je aanspreekpunt voor complexere vragen over de technische werking van applicaties en interfaces. Daarnaast houd je je bezig met:
 • Schakelen tussen de functioneel applicatiebeheerders in de projecten en de verschillende interne en externe technische leveranciers;
 • Coördineren, testen en implementeren van nieuwe releases van de applicaties;
 • Distribueren van de juiste releases van de diverse applicaties over verschillende omgevingen;
 • Zorgen dat verstoringen worden opgelost.

Wat jij meebrengt:


Je bent resultaatgericht en werkt graag samen. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en bent een doorzetter. Daarnaast ben je enthousiast en betrokken bij het voortdurend verbeteren van je eigen werk en diensten die we leveren aan onze gebruikers. Je kan schakelen met infrastructuur beheer ten behoeve van hosting van applicaties als ook met database beheer voor achterliggende database systemen van applicaties. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Informatica
 • Kennis van en ervaring met technisch (applicatie)beheer, waaronder het (her-)installeren en configureren van applicaties
 • Kennis van en ervaring met Windows besturingssystemen in relatie tot applicatie systemen

Wat kun je van ons verwachten?


Als Technisch Applicatiebeheerder ga je deel uitmaken van het IT Supply Chain team dat bestaat uit 13 specialisten die werken aan een gestandaardiseerde ERP-oplossing gecombineerd met een geavanceerd planningssysteem voor de logistieke planning processen. Naast een ambitieuze internationale werkomgeving waarbij je je mag bezighouden met de nieuwste commerciële initiatieven, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week
 • Een ondernemende werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke IT trainingen
 • Een goede balans tussen werk en privé
 • Dagelijks verse soepen, salades en fruit

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei. De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.
Wil jij meer weten over IT bij Rijk Zwaan? Kijk dan op onze Rijk Zwaan Technology pagina!

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van (). Een assessment en screening maken deel uit van de procedure.
Heb je vragen over deze functie of wil je overleggen alvorens je besluit te solliciteren?
We zijn niet op zoek naar samenwerking met w&s bureau's

Jouw sollicitatieprocedure

Telefonisch interview

Twee sollicitatiegesprekken

Arbeidsvoorwaardengesprek

Assessment

Direct een vast contract!

Jeanet van

Copyright Rijk Zwaan © 2023

Functie:technisch applicatiebeheerder
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Technisch Applicatiebeheerder Rijk Zwaan Nederland 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures