Vacature Teamleider Logistiek

Teamleider Logistiek in Maasdijk

Logistiek Cool Control Vacatures Westland Maasdijk Accountmanager Logistiek medewerker Stage Import Export Tranport VAL Value added logistics heftruckchauffeur

0031-174 - 526 360

Teamleider Logistiek

Als logistiek teamleider geef je operationeel leiding aan een team logistiek medewerkers (circa 15 à 20). Je draagt verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van de logistieke processen van de afdeling.

Je werkt de algemene planning om naar dagplanning, en stemt de dagelijkse coördinatie van de operationele activiteiten in de loods af met het team logistiek medewerkers. Wij leveren maatwerk logistieke dienstverlening, daarom kunnen niet alle activiteiten op voorhand worden gepland. Deze variaties moeten gedurende de dag worden opgenomen in de planning. Daarom is het van belang dat de teamleider het totaal overzicht houdt en de variaties flexibel kan verwerken in de planning.

Je signaleert (potentiële) problemen en denkt proactief en oplossingsgericht mee. Je doet voorstellen en geeft adviezen en weet verbetermogelijkheden in de processen te realiseren. Ook betrek je proactief alle betrokkenen bij overlappende processen.

Bij Cool Control hechten wij grote waarde aan coachend leiderschap. Je motiveert medewerkers en neemt beslissingen die consistent zijn met de doelen van de organisatie. Het ontwikkelen en motiveren van de logistiek medewerkers is één van de belangrijkste verantwoordelijkheden in deze functie.

De afdeling logistiek is de vooruitstrevende specialist op het gebied van gekoelde opslag & value added logistics. Onze 6 teams (4 opslagloodsen en 2 value added logistic (VAL) teams) zorgen voor een optimale, efficiënte en servicegerichte uitvoering van onze klant orders.

En bieden de klanten perfecte condities voor de opslag van hun producten en maatwerk waarde toevoegende diensten (value added logistics). In deze functie wordt jij teamleider van één van de loods teams.

Je hebt leiderschapskwaliteiten en affiniteit met logistieke processen.

 • Aantoonbare praktijkervaring in de logistiek en branche ervaring is een pré.
 • Kennis van analyseren en verbeteren van processen.
 • Duidelijk kunnen communiceren met verschillende soorten gesprekspartners.
 • Een afgeronde logistieke opleiding MBO niveau 4 (bv. Logistiek Supervisor) is een pré.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Work hard, Play hard is het motto! Elke vrijdag staat de borrel klaar met hapjes om het weekend goed te beginnen. Daarbij organiseren wij diverse afdelingsuitjes, kwartaalborrel en feesten om het werkplezier en de collegialiteit te vergroten. Onze bedrijfscultuur is open en informeel.

Het familiaire gevoel van de organisatie is één van de redenen die Cool Control the best place to work maakt!

 • Een professionele en uitdagende werkomgeving.
 • Salaris op basis van kennis en ervaring €3.100 - €3.500 bruto per maand.
 • Fulltime dienstverband
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.
 • 25 vakantiedagen & 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Uitgebreide pensioenregeling
 • Standplaats: Maasdijk, bedrijventerrein Honderdland

Onze missie is het bieden van kwalitatief hoogstaande logistieke dienstverlening. Onze klanten zijn internationale producenten en exporteurs van (exotisch) fruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van douaneformaliteiten, gekoelde opslag, kwaliteitsbeheersing, value added logistics & transport. Wij onderscheiden ons door ons goede advies en onze slagvaardige aanpak.

Onze medewerkers zijn logistieke specialisten met een proactieve aanpak en een oplossingsgerichte mentaliteit. Voor hen is geen moeite teveel. Het bedenken én uitvoeren maatwerk oplossingen stelt ons in staat flexibele logistieke dienstverlening aan te bieden aan onze klanten met de focus op kwaliteit.

Sluit je aan bij ons team van logistiek specialisten!
Solliciteren op de vacature kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button.


Heb je vragen over deze vacature?
Neem contact met ons HR team via .

Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures bij Cool Control?

Bezoek onze website: www.coolcontrol.nl.Functie:teamleider logistiek
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3100 – 3500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cool Control via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Teamleider Logistiek Cool Control 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures