Vacature Projectleider Technische Innovatie

Projectleider Technische Innovatie in De Lier

Vacancy Projectleider Technische Innovatie

 • Nederland, De Lier
 • Projectmanagement
 • WO

Vervul je graag een sleutelrol bij de implementatie van nieuwe ideeën? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Projectleider Technische Innovatie op onze vestiging in De Lier of Fijnaart (in overleg).

Hoe ziet jouw functie als Projectleider Technische Innovatie bij Rijk Zwaan eruit?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ambitieuze professional. Rijk Zwaan is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van de ontwikkeling van groenterassen. Als Projectleider Technische Innovatie ben je verantwoordelijk voor de implementatie van technologische tools in het teeltproces. Vision toepassingen, Robotics en Mechatronics staan daarbij centraal. Deze tools ondersteunen veredelaars én station managers bij het nemen van beslissingen. Ook kunnen technologische oplossingen worden ingezet om arbeidsbesparing in het teeltproces te realiseren. Binnen jouw rol:
 • Neem je intensief deel of geef je leiding aan technische projecten
 • Denk je mee met investeringsprojecten, bied je ondersteuning tijdens het implementeren van nieuwe installaties, apparatuur en software en leg je contact met leveranciers
 • Doe je marktonderzoek en volg je nieuwe ontwikkelingen, ook buiten de sector. Je verwerkt deze kennis tot concrete voorstellen voor onze sector

Wat jij meebrengt:

Je bent overtuigend in je communicatie en geeft blijk van inlevingsvermogen en een hands-on mentaliteit. Je hebt een kritische blik, bent zelfstandig en kijkt er naar uit om te werken in een productieomgeving met een dynamisch karakter wat de nodige flexibiliteit van je vraagt. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde technische hbo opleiding en wo werk- en niveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Affiniteit met projectmatig werken en je bent gedreven om tot concrete resultaten te komen

Wat kun je van ons verwachten?

Als Projectleider Technische Innovatie lever je binnen een team van 8 personen een bijdrage om het werk van 200 collega's makkelijker te maken en draag je indirect bij aan de wereldwijde beschikbaarheid van gezonde aantrekkelijke groente. Daarnaast bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 30 uur tot 38 uur
 • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Dagelijks verse soepen, salades en/of fruit

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

De standplaats van de functie is in overleg in De Lier of Fijnaart.Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei. De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Functie:projectleider technische innovatie
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Projectleider Technische Innovatie Rijk Zwaan Nederland 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures