Vacature Operationeel Inkoper Machinebouw

Operationeel Inkoper Machinebouw in Vlaardingen

Naar HOUDIJK.COM

 • HOUDIJK.COM

 1. /
 2. Operationeel Inkoper machinebouw

Inkopen van onderdelen voor koekjesmachines? Wij bieden jou een afwisselende baan op onze gezellige inkoopafdeling! Je koopt niet alleen onderdelen in voor de projecten van onze koekjesmachines: maar je regelt ook de middelen, materialen en diensten voor verschillende afdelingen binnen Houdijk, zodat de projecten en processen goed lopen. Met als doel dat onze high-tech koekjesmachines opgebouwd en getest worden in onze eigen assemblagehal in Vlaardingen. Dit alles zodat de machine op tijd geleverd wordt bij onze nationale en internationale klanten, de industriële bakkerijen.

Dit ga je doen

Voor onze machines worden losse delen ingekocht. Hiervoor heb je nauw contact met je collega's van project inkoop. Aan de hand van technische tekeningen wordt er een stuklijst opgesteld en bepaal je wat je gaat inkopen of uit de voorraad haalt. Bij welke leverancier kun je een onderdeel het beste inkopen? Dit vraagt dus enig uitzoekwerk en wanneer jij alles in kaart hebt gebracht, benader je de leveranciers om offertes op te vragen. Wanneer de offertes binnen zijn, leg je deze offertes naast elkaar en maak je samen met je collega Project Inkoper de beslissing welke leverancier gekozen wordt met de beste condities en leg je de gemaakte afspraken vast in een inkooporder. Hoe mooi is het om bij te dragen aan het inkoopproces van onze machines! Tijdens dit gehele inkoopproces houd je de voortgang goed in de gaten en stuurt bij waar nodig, zodat de leveringen op tijd geleverd worden bij Houdijk. Maar bij Houdijk zijn wij ook gek op verbeteringen van onder andere de kwaliteit en wij horen graag jouw voorstel voor een nieuw idee.

Wat bieden wij jou

Je komt te werken in een stimulerende omgeving op de inkoopafdeling. Daarnaast biedt Royal Houdijk aantrekkelijke andere voorwaarden zoals;

 • Een salaris tussen de EUR 2.700,- - 3.900,- per maand op basis van een 40 urige werkweek.
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen volgens cao Metalektro.
 • De mogelijkheid om jaarlijks adv-dagen te 'verkopen'.
 • Een vaste maandelijkse woon-werk reiskostenvergoeding op basis van 0,21 cent per KM.
 • Een goed pensioenfonds bij PME. Waarvan 50% wordt ingelegd door Royal Houdijk.
 • Een personeelsvoorzieningskas waarbij je terecht kunt voor tegemoetkomingen in bijv. zorgkosten of een fiets voor naar je werk.
 • Een goede werk-privébalans: je krijgt de ruimte om je werktijden flexibel in te delen.
 • In- en externe trainingen om je persoonlijke ontwikkeling en product- en systeemkennis op peil te houden.
 • Een uitdagende baan in een innovatief, specialistisch en internationaal bedrijf.

Dit neem jij mee

 • MBO werk- en -denkniveau.
 • Je werkt accuraat voor het opstellen van specificaties van onder andere offertes, het controleren van bestelspecificaties en bijhouden van voorraden.
 • Proactief werken en prioriteiten stellen om het inkoopproces goed te begeleiden.
 • In staat om in werkprocessen structuur en verbeteringen aan te brengen.
 • Communicatief vaardig voor het contact met diverse afdelingen en leveranciers.

Over jouw team

Je werkt op een gezellige inkoopafdeling samen met Operationeel Inkopers, Project Inkopers en Strategisch Inkopers. Naast het samenwerken nemen wij óók de tijd om een gezellig afdelingsuitje te organiseren met elkaar en binnen Houdijk wordt er jaarlijks een pubquiz en BBQ georganiseerd.

Over Royal Houdijk

Royal Houdijk is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van machines voor het transporteren, inspecteren en beladen van allerlei soorten biscuits en crackers. Met meer dan honderd jaar ervaring staat Royal Houdijk bekend om haar innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten. Als Operationeel Inkoper kom je te werken binnen een dynamische organisatie die voortdurend streeft naar verbetering en groei.

Solliciteer!

Zin om aan de slag te gaan als Operationeel Inkoper? Solliciteer voor 30 november 2023 door je CV en motivatie te uploaden via de solliciteerbutton op deze pagina. Je kunt je sollicitatie richten aan of Mandy Olsthoorn.
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is met onze Recruiter en Manager Supply Chain. Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek met de Manager Supply Chain en een mogelijke toekomstige collega operationeel inkoper.

 • Aantal uren: 40 uur
 • Locatie: Vlaardingen


Functie:operationeel inkoper machinebouw
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Houdijk Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Operationeel Inkoper Machinebouw Houdijk Holland 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures