Vacature Euro Products Hoofd Marketing en Communicatie

Euro Products Hoofd Marketing en Communicatie in Maassluis

Hoofd Marketing en Communicatie

32-40 uur

Samen met ons gedreven team hebben we ambitieuze plannen gesmeed voor de toekomst. We hebben de perfecte plek voor een gepassioneerde professional die deze visie wil realiseren. Wij zoeken een ambitieuze Hoofd Marketing en Communicatie om sturing te geven in het verder professionaliseren van onze marketing- en communicatieactiviteiten binnen Euro Products. Het is jouw missie de positionering en profilering van ons bedrijf te versterken en de klantbetrokkenheid te vergroten.

Wat ga je doen?

Als Hoofd Marketing en Communicatie bij Euro Products krijg je de kans om sturing te geven en actief deel te nemen aan de marketing- en communicatieactiviteiten. Met jouw expertise speel je een cruciale rol in de implementatie van ons salesplan. Samen met het team ga je direct aan de slag met de positionering en branding van Euro Products, draag je bij aan de ontwikkeling van ons digitale landschap, implementeer je marketingautomatisering en lanceer je creatieve marketingcampagnes.
Je draagt de verantwoordelijkheid voor het realiseren van het marketing- en communicatieplan en fungeert als voortrekker in de samenwerking met de verkoopafdelingen. Samen met het team, dat bestaat uit een Eventmanager en een Grafisch vormgever, weet je draagvlak te creëren en anderen te inspireren om zo onze marketing- en communicatieactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.
Jouw taken:
 • Realiseren van het jaarlijkse marketing- en communicatieplan.
 • Positioneren en profileren van MTS Euro Products (online en offline).
 • Zorgen voor succesvolle lanceringen van nieuwe producten.
 • Ondersteuning bieden aan de Sales-afdelingen.
 • Analyseren en rapporteren over de voortgang en resultaten.
 • Optimaliseren van positionering, branding, en communicatie van MTS Euro Products.

Over Euro Products
Euro Products is een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in hygiëneproducten en poetslappen. Bij ons draait alles om toewijding, kwaliteit en een warme bedrijfscultuur. Onze indrukwekkende reputatie in de sector is opgebouwd door het leveren van hoogwaardige producten en diensten met de allerbeste service. Vanuit ons prachtige hoofdkantoor aan de Waterweg in Maassluis, koesteren we een team van 120 medewerkers dat het kloppende hart van onze organisatie vormt. Wij streven ernaar hen de vrijheid te bieden om zichzelf te zijn, zich te ontplooien en een thuisgevoel te ervaren. We voorzien we onze medewerkers van diverse faciliteiten, waaronder onbeperkt toegang tot onze gym, padelbaan en boksring. Bovendien is er dagelijkse een gezonde lunch beschikbaar in ons eigen restaurant!
Wanneer reageer jij?
Is marketing en communicatie jouw grote passie, heb je een relevante opleiding en de benodigde werkervaring? Wil je meewerken aan nieuwe successen binnen Euro Products? Dan nodigen we je uit om te solliciteren en de drijvende kracht te worden achter onze marketing- en communicatieactiviteiten!

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring als marketing- en communicatiespecialist;
 • Je hebt organisatorische en coachende vaardigheden;
 • Je bezit een analytisch denkvermogen en een hands-on mentaliteit;
 • Je hebt een creatieve mindset met oog voor detail;
 • Je hebt een proactieve houding en bent resultaatgericht;
 • Je kan in teamverband werken en kan mensen verbinden;
 • Je bezit sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;


Functie:product hoofd marketing communicatie
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Euro Products via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Euro Products Hoofd Marketing en Communicatie Euro Products 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures