Vacature Operator er

Operator er in De Lier

Vacancy Roulatiebaan Productie & Logistiek

  • ,

Houd jij ervan om in beweging te zijn? Werk jij graag in een goed georganiseerde omgeving en ben jij nog opzoek naar wat nou echt bij jou past? Dan is ons traject binnen Productie & Logistiek op de locatie Maasdijk iets voor jou!

Hoe kan jouw roulatiebaan als Operator er bij Rijk Zwaan uit zien?

Op onze locaties in De Lier en Maasdijk ontvangen wij alle groentezaden die wereldwijd voor Rijk Zwaan geproduceerd worden. Binnen Productie & Logistiek in Maasdijk worden grote partijen zaden geschoond, behandeld en verpakt. Als Operator werk je aan één van deze processen. Je krijgt een goede indruk van onze processen en werkomgeving door het volgende filmpje te bekijken (dit onze locatie in De Lier waar kleine partijen zaden worden beperkt):
In deze roulatiebaan heb je de mogelijkheid om in 1 jaar tijd kennis te maken met de verschillende bewerkingen en de werkzaamheden die daarbij horen. Op die manier krijg je een goed beeld van het werk en wat er het beste bij je past. Aan het einde van het jaar maak je samen met ons een keuze waar je aan de slag gaat.
Om een nog beter beeld te krijgen van de werkomgeving en de verschillende afdelingen binnen Productie & Logistiek vind je via deze link meer uitleg.
In de sollicitatieprocedure zullen we samen bespreken waar je naar op zoek bent, welke mogelijkheden er zijn en bepalen we hoe het jaar eruit komt te zien.

Wat jij meebrengt:

Je bent een gemotiveerde en zelfstandige aanpakker, die samenwerken in een team leuk vindt. Je maakt gemakkelijk contact met anderen en vindt het leuk om ideeën aan te dragen als je ruimte ziet voor verbetering. Veilig, schoon en opgeruimd werken zijn belangrijk voor je.
Daarnaast ben je flexibel en kun je je goed aanpassen bij veranderingen. Je werkt nauwkeurig en kunt goed met computers overweg.
Ook kunnen we het volgende vinden op je cv:
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Je bent bereid om een reachtruck bewijs te halen of je hebt deze al

Wat kun je van ons verwachten?

In deze roulatiebaan maak je onderdeel uit van Productie & Logistiek en leer je verschillende bewerkingen op onze bulklocatie in Maasdijk. Het is een omgeving waar passie en vakmanschap centraal staat. Naast een afwisselende werkomgeving met een fijne werksfeer, bieden wij jou graag:
  • Direct een vast contract voor maximaal 38 uur in de week
  • Dagdiensten en geen ploegendienst
  • Een uitgebreid inwerkprogramma
  • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
  • Goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan ().
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Kor van der Lugt (Team Leader Operations) via . Sharing a healthy future Copyright Rijk Zwaan © 2024

Functie:operator
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Operator er Rijk Zwaan Nederland 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures