Vacature Medewerker Groentezaadbehandeling

Medewerker Groentezaadbehandeling in De Lier

Vacancy Medewerker Groentezaadbehandeling

 • ,

Werk jij graag gestructureerd en vind jij het leuk om afwisselende werkzaamheden te verrichten? Kan je goed werken met vaste procedures? Dan ben jij de Medewerker Groentezaadbehandeling die wij zoeken!

Hoe ziet jouw functie Medewerker Groentezaadbehandeling bij Rijk Zwaan eruit?


Op de afdeling waar jij gaat werken maak je deel uit van een gemotiveerd team dat een belangrijke rol heeft bij de behandeling van groentezaden. Door deze behandeling maak je de zaden vrij van ziektes en klaar voor de eerste stap in het groeiproces. Er zijn verschillende soorten behandelingen met grote of kleine hoeveelheden, waardoor het werk divers en uitdagend is. Je werkt met veel verschillende protocollen om de kwaliteit van de zaden te waarborgen. Naast behandelen van zaden ben je bezig met het registreren van werkzaamheden in onze computersystemen, stel je de machines en apparatuur in en controleer je het proces. Daarnaast ben je bezig met:
 • Het verhelpen van kleine storingen
 • Meedenken over het verbeteren van de werkprocessen en je eigen verbeter ideeën delen met collega's.

Wat jij meebrengt:


Je bent gemotiveerd, werkt graag nauwkeurig en gestructureerd en kan goed volgens protocollen werken. Je hebt oog voor kwaliteit, vindt het leuk om praktisch bezig te zijn en vindt het niet erg om met veel verschillende soorten taken tegelijk bezig te zijn. Je bent leergierig en vindt het leuk om met een (hand)computer en Excel te werken. Daarnaast kunnen we het volgende terugvinden op je cv:
 • Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 3/4 of aantoonbare werkervaring op dit niveau

Wat kun je van ons verwachten?


Als Medewerker Groentezaadbehandeling ga je deel uitmaken van het Seed Treatments team. Het team bestaat uit 16 collega's met diverse achtergronden en opleidingsniveaus die werken aan de hoogste kwaliteit van onze groentezaden. Naast een prettige en schone werkomgeving, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur
 • Een uitgebreid inwerkprogramma
 • Dagdiensten
 • Na inwerken meedraaien in weekend controle rondje en bereikbaarheidsdiensten
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • Een ondernemende werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei. De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan ().
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Kor van der Lugt (Team Leader Seed Treatments via .

Functie:medewerker groentezaadbehandeling
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Medewerker Groentezaadbehandeling Rijk Zwaan Nederland 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures