Vacature Teamleider

Teamleider in De Lier

Binnen Kwekerij Overgaag is er een vaste groep enthousiaste collega's werkzaam die dagelijks alle processen en werkzaamheden uitvoeren en in goede banen leiden. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend van productiewerk tot bedrijfsleider en van administratief medewerker tot hoofd technisch dienst. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt. Ook zijn er volop doorgroeien en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Kwekerij Overgaag. Bijvoorbeeld het volgen van cursussen en het doorgroeien in een functie met meer verantwoordelijkheid. Ook vinden wij het erg leuk om jaarlijks een bedrijfsfeest te organiseren waar natuurlijk de partners ook van harte welkom zijn.

We streven dagelijks naar kwaliteit.

Ambitieus, vooruitstrevend en aanpakkers……. Dat zijn wij.

Wij zijn Kwekerij Overgaag, een familiebedrijf gespecialiseerd in het telen van rode paprika's. De directie bestaat sinds 2019 uit Wouter, Gerrie en . Samen met een vijftiental vaste medewerkers en uitzendkrachten telen en verpakken wij onze paprika's. Dit doen wij op 3 moderne locaties in het Westland met in totaal 31,5ha.

Om iedere dag de beste te zijn in het telen en afleveren van top paprika's zijn wij voor onze locaties in De Lier en in Maasland op zoek naar een full time teamleider.

Wat ga je bij ons doen:

Van alles! Jij bent de spil in het web, jij regelt dat onze medewerkers hun werk op een plezierige manier kunnen doen. Jij zorgt ervoor dat in overleg met de collega's de paprika's op tijd worden geoogst, verwerkt en klaar gemaakt voor transport. Deze functie heeft alles in zich: dynamiek, afwisseling, verantwoordelijkheid, samenwerken en mooie paprika's.

Wie ben jij:

Type mens: een écht mensenmens die graag dat stapje extra zet voor het beste eindresultaat! Samenwerking is jouw lijfspreuk!

Jij laat graag anderen scoren door collega's in hun kracht te laten presteren. Je stuurt de groep van ongeveer 20 medewerkers aan en jij bent het vaste aanspreekpunt. Jouw werkveld bevindt zich tussen de paprika's en jouw collega's.

Je bent toe aan een vervolgstap in jouw carrière en helemaal klaar om een club collega's prettig te laten werken. Jij zorgt ervoor dat jouw collega's kunnen beschikken over alle benodigdheden om top-paprika's te oogsten. Voor een kleine storing draai jij je hand niet om en je bent continu bezig om processen, daar waar mogelijk, nog verder te verbeteren. Je daagt ons graag uit met ideeën en wij gaan graag met jou in gesprek.

Als werkniveau functioneer je op MBO-niveau, aangevuld met leidinggevende ervaring, verkregen door opleiding en/of werkervaring.

Wat hebben wij jou te bieden :

Een team van specialisten met een enorme gretigheid om door te ontwikkelen. Dit team zal jou enthousiast ontvangen en een prima uitgangsbasis bieden om mee te groeien met onze ambities.

Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden. Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk! Onder de voorwaarden een prima salaris, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en een doordacht sociaal beleid.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en stuur je CV en motivatie of een filmpje over jezelf naar . () Heb je vooraf nog vragen? Bel en vraag maar raak!Functie:teamleider
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kwekerij Overgaag via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Teamleider Kwekerij Overgaag 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures