Vacature HR Medewerker Medewerker Personeelszaken HR Support Recruiter

HR Medewerker Medewerker Personeelszaken HR Support Recruiter in Maasdijk

Logistiek Cool Control Vacatures Westland Maasdijk Accountmanager Logistiek medewerker Stage Import Export Tranport VAL Value added logistics heftruckchauffeur

0031-174 - 526 360

HR Support / Medewerker Personeelszaken

Als HR medewerker bij Cool Control ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met HR gerelateerde vragen. Je informeert collega's en beantwoordt vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, verloning en het personeelsinformatiesysteem.

Ook speel jij een cruciale rol binnen het werving- en selectieproces van nieuwe medewerkers. De juiste medewerkers voor de openstaande vacatures vinden is jouw uitdaging. Je neemt contact op met sollicitanten en plant de sollicitatiegesprekken in. En tijdens de onboarding begeleid jij jouw nieuwe collega's.

Daarbij ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de personeels- en salarisadministratie. Je stelt contracten op, voert zelfstandig salarisberekeningen uit en verzorgt de informatieverstrekking en correspondentie.

Dagelijks zorg jij voor de registratie van ziek- en hersteld meldingen in de diverse verzuimsystemen. Je bewaakt het proces ziekteverzuim, je signaleert en onderneemt actie richting HR Adviseur en leidinggevenden.

Je signaleert ontwikkelingen, knelpunten in de HR-administratie, -processen of -systemen, draagt oplossingen ter verbetering aan en werkt (projectmatig) mee aan de implementatie van de oplossing.

Functie eisen

Je bent hulpvaardig, geduldig en vriendelijk. Je geeft medewerkers het gevoel dat je de tijd voor hen neemt. Of het nu het gaat om hen wegwijs te maken in het systeem, of over verlofdagen. Je kunt goed omgaan met personeelsadministratie systemen en je bent een expert op het gebied van salarisadministratie.

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-4 of HBO-niveau. En beschikt over aantoonbare ervaring en kennis binnen HR of gerelateerd aan HR. De HR assistent die wij zoeken heeft in ieder geval werkervaring opgedaan binnen een support HR functie en/of als recruiter/intercedent/consultant.

Je werkt gefocust en je bent alert, zodat je ook dingen waarneemt die beter kunnen. Jouw ervaringen en ideeën tellen mee om de processen op de HR afdeling zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Verder is het belangrijk dat:

Je goed zelfstandig kan werken en een proactieve werkhouding bezit. We hebben een klein HR team, dus je moet zelfstandig je werk kunnen uitvoeren.

Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels, zodat je zowel Nederlandse als Engelstalige medewerkers te woord kan staan.

Een praktische, allround HR-functie waarin je de ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen. En de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen/trainingen.
Een informele en zeer collegiale werkomgeving.

De functie is voor 24-36 uur per week. De vaste werkdagen zijn op kantoor zijn: maandag,woensdag & vrijdag, overige dagen kunnen in overleg worden bepaald. Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk bij een fulltime werkweek.
Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met de intentie tot verlenging en uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd.
Je hebt 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld.
Salaris € 2.200 bruto per maand o.b.v. 36 uur.
Goede pensioenregeling incl. partnerpensioen via Rabobank (leuk voor later!))

De afdeling HR geeft mede richting aan de ontwikkeling van de organisatie. Onze visie is dat onze werknemers de belangrijkste succesfactor zijn voor het behalen van de strategische doelstellingen van Cool Control. Onze afdeling adviseert, ondersteunt en ontwikkelt lijnmanagement op het gebied van HRM en adviseert, informeert de medewerkers hieromtrent.

Onze medewerkers zijn logistieke specialisten met een proactieve aanpak en een oplossingsgerichte mentaliteit. Voor hen is geen moeite te veel. Het bedenken én uitvoeren van maatwerk oplossingen stelt ons in staat flexibele logistieke dienstverlening aan te bieden aan onze klanten met de focus op kwaliteit.

Onze missie is het bieden van kwalitatief hoogstaande logistieke dienstverlening. Onze klanten zijn internationale producenten en exporteurs van (exotisch) fruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van douaneformaliteiten, gekoelde opslag, kwaliteitsbeheersing, value added logistics & transport. Wij onderscheiden ons door ons goede advies en onze slagvaardige aanpak.

Cool Control verwacht een tomeloze inzet van medewerkers maar Work hard, Play hard is het motto! Elke vrijdag staat de borrel klaar met hapjes om het weekend goed te beginnen. Daarbij organiseren wij diverse afdelingsuitjes, kwartaalborrel en feesten om het werkplezier en de collegialiteit te vergroten. Onze bedrijfscultuur is open en informeel.

Het familiaire gevoel van de organisatie is een van de redenen die Cool Control the best place to work maakt!Functie:hr support medewerker recruiter
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2200
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cool Control via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. HR Medewerker Medewerker Personeelszaken HR Support Recruiter Cool Control 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures