Vacature Administratief Medewerker Transport

Administratief Medewerker Transport in Maasdijk

Administratief Medewerker Transport

Wij zoeken iemand met oog voor detail, die zeer nauwkeurig werkt en beschikt over cijfermatig inzicht. Je haalt voldoening uit een goed lopende administratie en vindt het fijn om collega's waar mogelijk te ondersteunen. Jij en je collega's vormen samen een hecht team. Omdat jouw takenpakket zo divers is, is het belangrijk dat je daarnaast gestructureerd te werk gaat en in alle hectiek het overzicht bewaart.

Maasdijk Zuid-Holland

Logistiek / Transport

Administratief / Financieel

32 - 40 uur

MBO HBO

Wat ga je doen precies als Administratief Medewerker Transport?

De afdeling Administratie is werkzaam in ons hoofdgebouw. Je werkt met elkaar in een klein hecht team in één gezamenlijke ruimte, waardoor het gemakkelijk is om met elkaar te overleggen. Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij de transportplanning. Op ons hoofdkantoor werken wij met een team van in totaal 20 collega's. Binnen ons bedrijf is er sprake van een hoge mate van onderlinge betrokkenheid en een informele werksfeer. Dit uit zich onder meer door ons vaste koffiemoment om 10.00 uur.

Wat ga je precies doen?

Het is een afwisselende en administratieve functie, waarin je flexibel bent en graag verschillende werkzaamheden oppakt. In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de transporten van A tot Z. Daarnaast hou je je bezig met de (verkoop)facturatie van de transporten en ondersteun je de financiële afdeling met administratieve taken. Wij leveren binnen Staalduinen Logistics maatwerk aan onze klanten, waardoor je te maken hebt met diverse klantafspraken en uitzonderingen.

Tot slot zorg je als afdeling ervoor dat alle bezoekers, zoals klanten en sollicitanten, vriendelijk worden ontvangen en dat alle telefoontjes netjes worden afgehandeld.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
 • 22 verlofdagen, 3,5 ATV-dagen én een persoonlijk keuzebudget, naar wens in te wisselen voor bijvoorbeeld verlof, een cursus of salaris;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Jaarlijks diverse borrels en andere uitjes;
 • En dat allemaal binnen een familiebedrijf, waar alles netjes voor je geregeld wordt!

Wat breng je mee?

 • MBO niveau 4 of HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een administratieve rol;
 • Goede beheersing van Excel;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wie zijn wij?

Staalduinen Logistics is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het transport en de logistiek van vloeistoffen, waarbij de focus hoofdzakelijk ligt op het gebied van smeermiddelen, vloeibare meststoffen en AdBlue. Onze missie is om een complete logistieke dienstverlener te zijn met een sterke focus op de totale ontzorging van onze klanten. De producten die wij vervoeren en opslaan, vragen om kwaliteit. Kwaliteit betekent voor ons maatwerk leveren, flexibel & efficiënt zijn en continue opzoek zijn naar de best passende oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Op een betrouwbare wijze nakomen wat we beloven, zit in ons DNA. Hiermee onderscheiden wij ons binnen onze branche. Dit alles doen wij met een team van 125 gemotiveerde medewerkers die dagelijks voor u klaar staan om de service te verlenen die u van ons verwacht én die wij van onszelf verwachten. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een nuchtere no-nonsense aanpak staan hierbij centraal.

Solliciteren?

Herken je je in deze functie? Dat komt mooi uit! Reageren kan door je cv en motivatie te sturen naar of via de onderstaande sollicitatie button. Bel ons dan op .Functie:administratief medewerker transport
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Staalduinen Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Administratief Medewerker Transport Staalduinen Logistics 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures