Vacature Business & Marketing Intelligence Specialist

Business & Marketing Intelligence Specialist in De Lier

Vacancy Business & Marketing Intelligence Specialist

 • Netherlands, De Lier
 • IT | Marketing & Sales
 • Master

Werk jij graag in een internationale en commerciële omgeving? En haal jij uitdaging uit het ontwikkelen van digitale oplossingen en het creëren van marktinzichten in de groente en fruitsector? Dan ben jij de specialist die wij zoeken voor ons team!

Hoe ziet jouw functie als Business & Market Intelligence Specialist bij Rijk Zwaan eruit?

Als Business & Marketing Intelligence Specialist word je deel van ons Digital Commerce team. In dit team ben jij verantwoordelijk voor het vaststellen en onderzoeken van Business & Market intelligence wensen binnen onze commerciële organisatie. Deze wensen vertaal je vervolgens naar concrete digitale oplossingen met als doel om onze besluitvorming te verbeteren doormiddel van relevante business- en marktanalyses. Dit varieert van het inrichten en verbeteren van onze eigen Market Intelligence applicatie, tot het verder ontwikkelen en implementeren van onze Business Intelligence infrastructuur. Hierbij train en ondersteun je onze internationale commerciële organisatie in het gebruik van digitale oplossingen en het uitvoeren van de juiste analyses. Deze analyses betreffen de trends en marktontwikkelingen in de gehele internationale keten van groente en fruit; van teler tot retailer. Deze inzichten zijn voor Rijk Zwaan van cruciaal belang voor het bepalen van onze prioriteiten in het ontwikkelen van nieuwe groenterassen en het vermarkten van het bestaande assortiment. Daarnaast houd jij je bezig met:
 • Projectleiderschap over grootschalige en internationale innovatieprojecten om digitale oplossingen samen met de IT-organisatie te realiseren, testen en implementeren.
 • Het gebruikers support en de doorontwikkeling van een aantal digitale oplossingen zoals ons wereldwijde Market Intelligence systeem Agora Market
 • Onderzoek ondersteunen naar het realiseren van een infrastructuur voor het bepalen van de optimale teelt omstandigheden voor onze groenterassen op basis van analyses

Wat jij meebrengt:

Jij bent analytisch en resultaatgericht. Je vindt het leuk om de spin in het web te zijn. Door jouw overtuigingskracht, verbindingskracht en ondernemende karakter kun je de organisatie in beweging krijgen en projecten tot een goed einde brengen. Gezien het internationale karakter van de functie spreek je vloeiend Engels en sta je open voor zakenreizen. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde wo-opleiding op het gebied van Data Analytics, Econometrie of Bedrijfskunde
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met Business & Market Intelligence, big data en projectmanagement
 • Kennis en affiniteit met de keten van de groente en fruit markt is een pre

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende baan binnen een team dat bestaat uit verschillende specialisten die internationale, grensoverschrijdende digitale services voor onze klanten en commerciële collega's ontwikkelen. Je komt te werken in een omgeving waarin veel vrijheid is om te ondernemen. Je werkt in een internationale context aan onze duurzame misse; de wereldvoedselvoorziening. Daarnaast bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Goede balans tussen werk en privé
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan Rijk Zwaan Fit en Young Rijk Zwaan.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan (). Een assessment maakt deel uit van de procedure. Copyright Rijk Zwaan © 2023

Functie:business & marketing specialist
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Business & Marketing Intelligence Specialist Rijk Zwaan Nederland 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures