Vacature Inkoper

Inkoper in De Lier

Priva

Inkoper

De Lier , Zuid-Holland , Netherlands €3,500 - €4,500 per month Production & Logistics

Job details Apply


Jouw toekomstig ecosysteem


Onze roots liggen in De Lier. Begonnen met een gaskachel voor in de kas tot een hightech marktleider van innovatieve oplossingen in de glastuinbouw en gebouw automatisering. Een familiebedrijf dat hardware, software en digitale diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water.


Hoe jij waarde toevoegt


Als Inkoper werk je samen met Supplier Quality Engineer aan het inrichten van de Supply Chain van jouw productenpakket. Met onze Fulfillment Office stem je zaken als forecast, voorraadniveaus en levertijden af. Je hebt focus op de fysieke producten binnen het productpakket van Priva. Deze mechanische- en elektronicaproducten worden door ons, soms samen met partners, ontwikkelt en vervolgens extern geproduceerd bij onze (internationale) leveranciers. Bovendien bevindt zich in jouw portfolio een strategische high-tech leverancier die van cruciale waarde is voor Priva.


Je vervult hierbij een regisserende rol en bent betrokken bij het uitbesteden van nieuwe producten en het onderhouden en verbeteren van bestaande producten. Met jouw kennis, kunde en ervaring weet jij, in samenwerking met jouw collega's (bijv. product development en directie), de juiste keuzes te maken voor een optimale keten van toeleveranciers en voorraadniveaus. Uiteraard is het onderhandelen en het afsluiten van contracten hierbij een belangrijk onderdeel. Je initieert en leidt verbetertrajecten en maakt deze inzichtelijk op basis van het QLTC-principe.


Je bezoekt regelmatig de leveranciers voor het uitvoeren van audits en bespreken van corrigerende en preventieve acties. Focus ligt hierbij op samenwerken. Wij streven naar een goede relatie met onze leveranciers, waarbij respect en gelijkwaardigheid belangrijke uitgangspunten zijn om gezamenlijk maximale waarde te leveren.

Wie je bent


Je bent een ervaren inkoper met sterke affiniteit met hoogwaardige technische producten. Daarnaast zoeken wij een inkoper die:

 • Minimaal 5 jaar ervaring heeft als inkoper binnen een technische omgeving;
 • Proactief is en ervaring heeft met het inrichten van een Supply Chain, van selectie tot en met contractmanagement;
 • Het iniatief neemt in verbetertrajecten richting onze leveranciers;
 • Graag een actieve bijdrage levert aan onze productontwikkelingstrajecten waar concepten en ideeën worden uitgewerkt naar concrete inkoopzaken en uitbestedingen;
 • Analytisch, kwaliteit- en relatiegericht, communicatief en besluitvaardig is;
 • Zowel in het Nederlands als het Engels kan communiceren met collega's en leveranciers.

Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 4.500,- en € 5.500,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Voor je eigen duurzaamheid:


 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte "The Box" op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.

Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas . We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


SolliciterenFunctie:inkoper
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Priva via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Inkoper Priva 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures