Vacature Applicatie Specialist Operations

Applicatie Specialist Operations in De Lier

Vacancy Applicatie Specialist Operations

 • Netherlands, De Lier
 • Finance | IT
 • Master | Bachelor

Wil jij werken aan oplossingen en verschillende IT applicaties beheren voor onze supply chain, productie en operations afdelingen? Wil je daarbij werken met de meest geavanceerde technieken? Dan ben jij de applicatie specialist die we zoeken.

Hoe ziet jouw functie bij Rijk Zwaan er uit?


Binnen het IT Supply Chain team ben je mede verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van het applicatielandschap waarmee we de productie van zaden op locaties verspreid over de hele wereld, de processing, schoning, kwaliteitscontrole en verpakking van zaden in De Lier tot en met de distributie naar klanten over de hele wereld ondersteunen. Hierbij wordt geavanceerdere automatisering geïmplementeerd en geïntegreerd, dit gaat van intelligente datagedreven besturings- en planningssystemen tot aan OT, gebaseerd op de laatste inzichten in sensoring, vision technology en AI. Om deze succesvol te implementeren zijn we op zoek naar een nieuw teamlid die graag de spil wil zijn tussen de gebruikers, de leveranciers en de verschillende IT afdelingen binnen Rijk Zwaan.
Hierbij denk je mee aan oplossingen, waarna je ook samen met de afdeling de oplossing implementeert en waar nodig verbeteringen uitvoert.

Wat jij meebrengt:


Je bent resultaatgericht en werkt graag samen. Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent een doorzetter. Daarnaast ben je enthousiast en betrokken bij het voortdurend verbeteren van je eigen werk en de diensten die we leveren aan onze gebruikers. Je kunt schakelen met infrastructuur beheer voor de hosting van applicaties als ook met database beheer voor achterliggende database structuren. Om succesvol te zijn heb je;
 • Een afgeronde hbo/wo opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Informatica, Technische Wiskunde, Econometrie; technisch met een sterke interesse in productie processen en de toepassing applicaties als MES, scheduling en WMS.
 • Interesse om te werken bij een bedrijf met impact op de wereldvoedselvoorziening.

Wat kun je van ons verwachten?


Je gaat deel uitmaken van het IT Supply Chain specialisten team dat zich ten doel stelt om de juiste ICT ondersteuning aan de gebruikers te bieden.
Binnen het team heerst een prettige sfeer, collega's staan voor elkaar klaar en er wordt hard gewerkt. Daarnaast bieden we jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week.
 • Een ondernemende werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke trainingen.
 • Een goede balans tussen werk en privé.
 • Dagelijks verse soepen, salades en fruit.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources).
Een assessment en screening maken deel uit van de procedure.
We zijn niet op zoek naar samenwerking met w&s bureau's Copyright Rijk Zwaan © 2023

Functie:applicatie specialist operations
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Applicatie Specialist Operations Rijk Zwaan Nederland 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures