Vacature Teler

Teler in De Lier

Vacancy Mensgerichte Teler van de Toekomst

 • ,

Ben jij leergierig en zou je graag willen ontwikkelen op het gebied van groententeelt, leidinggeven en kasmanagement? Dan ben jij de Teler van de Toekomst die wij zoeken!

Hoe ziet een groene ontwikkeltraject bij Rijk Zwaan eruit?


Bij Rijk Zwaan zijn wij op zoek naar leergierige en proactieve kandidaten die zich in een periode van twee tot drie jaar willen ontwikkelen naar een mensgerichte bedrijfsleider. Je leert de dagelijkse processen op de veredelingsafdelingen kennen en hebt de kans om groene ervaring op te doen. Hiernaast ontwikkel je project- en managementvaardigheden om later zelfstandig een uitvoerend team te kunnen leiden.

Wat jij meebrengt:

Je bent initiatiefrijk en praktijkgericht. Je bent een aanpakker en durft verantwoordelijkheid te nemen voor projecten bijvoorbeeld rond nieuwe manieren van telen. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je CV:
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Passie voor vruchtgroenten en eerste ervaring in het gewas
 • Ervaring met projectmatig werken of hierin willen ontwikkelen
 • Je hebt uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden

Wat kun je van ons verwachten?


Wij investeren graag in jou als persoon en bieden jou een uitdagende baan met veel afwisseling en een uitgebreid opleidingsprogramma. Naast een innovatieve werkomgeving, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 38 uur in de week
 • Goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • Een uitgebreid inwerkprogramma
 • Meedenken/ participeren in werkgroepen over de toekomst op bepaalde aandachtsgebieden (bijvoorbeeld teelt, energie, arbeid)

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Functie:teler
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Teler Rijk Zwaan Nederland 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures