Vacature Service Monteur

Service Monteur in Maasdijk

Service monteur

16 jan Service monteur

Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring als service monteur bij een kleine innovatieve organisatie?

Word jij blij als je zowel elektrische als mechanische werkzaamheden uit kan voeren aan een (nieuwe) machine en zie je het als uitdaging om bij een storing het probleem zelfstandig op te lossen? Wij zijn een klein hecht team en we zoeken een collega met passie voor machine- en apparatenbouw die samen met ons de volgende stap wil zetten.

Wat ga je doen?

Jouw functie vindt voornamelijk plaats in de buitendienst waarbij je storingen oplost, service verleent en onderhoud uitvoert aan machines in de AGF & food sector. Dit kan zelfstandig zijn, of bij grotere klussen in team verband.

Dit alles wissel je af met het opbouwen van een door Freshtech ontworpen machine vanaf een tekeningpakket tot een goed functionerende machine. Hierbij verzorg je ook de functionele testen en installeer je de machine bij de eindklant. Je wordt betrokken bij de opbouw en er vindt nauw contact plaats met de engineers.

Binnen Freshtech hechten we naast technische kennis veel waarde aan verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en zelfstandig kunnen werken. We hebben een open werkcultuur en bieden een marktconform salaris, hebben 28 vakantiedagen en hanteren het cao van metaal & techniek. Wij werken van maandag tot en met vrijdag binnen kantoor uren, dus geen ploegen- of weekend diensten.

Benieuwd wat wij zoal doen? Bekijk onze website: www.freshtech.nl of neem contact met ons op.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van gedreven engineers die graag "out of the box" denken. Wij leveren zowel standaard producten, zoals onze universele ontnester, als maatwerk. Ons vakgebied is engineering en het ontwikkelen van speciaal machines. We zijn actief in verpakkingsmachines, handelingssystemen, pick & place oplossingen en logistieke processen.

Interesse?

Stuur je CV naar . Heb je eerst nog wat vragen? Die kan je stellen aan: ).

Contractduur 12 maanden met uitzicht op vast dienstverband.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Wie zijn wij?

Wij zijn een team van gedreven engineers die graag "out of the box" denken. Wij leveren zowel standaard producten, zoals onze universele ontnester, als maatwerk. Ons vakgebied is engineering en het ontwikkelen van speciaal machines. We zijn actief in verpakkingsmachines, handelssystemen, pick & place oplossingen en logistieke processen.Functie:servicemonteur
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Freshtech via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Service Monteur Freshtech 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures