Vacature Meewerkend Voorman Paneelbouw

Meewerkend Voorman Paneelbouw in Maasdijk

Voorman paneelbouw

Ben jij straks de drijvende kracht achter de productie van onze op maat gemaakte besturingspanelen, pompkasten en verdeelkasten? Solliciteer en word onderdeel van onze paneelbouwafdeling!

Wat ga je doen?

Als Voorman paneelbouw vervul je een centrale functie binnen onze paneelbouwafdeling en ben je de drijvende kracht achter de productie van op maat gemaakte besturingspanelen, pompkasten en verdeelkasten. Met jouw enthousiasme en deskundigheid werk je als voorman samen met en geef je leiding aan het team, wat resulteert in een soepele en efficiënte productie. Gezamenlijk werken jullie aan uitdagende projecten voor onze klanten. Je bent dan ook nauw betrokken bij de werkzaamheden in de werkplaats en zorgt voor een goede afstemming met de werkvoorbereiding.

Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de kwaliteitscontroles. Vanaf het begin tot het einde waarborg je de hoogste kwaliteitsnormen.

Als technisch expert weet je precies hoe je processen kunt optimaliseren. Uitdagingen schrikken je niet af en je zoekt altijd naar nieuwe manieren om de productie te verbeteren. Jouw toewijding en inzet dragen bij aan het succes van ons bedrijf en stellen ons in staat om hoogwaardige producten aan onze klanten te leveren.

Dit ben jij:

 • Je hebt werkervaring binnen de elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Je beschikt over de competenties om de rol van teamleider/voorman te vervullen;
 • Je hebt interesse in de glastuinbouw;
 • Je hebt gedegen kennis van stroomschema's;
 • Je spreekt Nederlands en Engels.

Wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het
 • Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met sportfaciliteiten.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Samen met 160 collega's in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en GreenV indoor farming. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact! Stuur je cv en motivatiebrief naar of reageer via het online sollicitatieformulier.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met () via .Functie:meewerkend voorman paneelbouw
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stolze Agro Int'l via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Meewerkend Voorman Paneelbouw Stolze Agro Int’l 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures