Vacature Program Leader

Program Leader in De Lier

Vacancy Program Leader Digital Phenotyping

 • Nederland, De Lier
 • Onderzoek & Veredeling
 • WO

Wil je onze veredelingsprogramma's middels digitale fenotypering verder brengen? Ben jij een organisatietalent die veranderprocessen begeleid? Dan ben jij de Program Leader Digital Phenotyping die wij zoeken!

Hoe ziet jouw functie als Program Leader Digital Phenotyping eruit?

Rijk Zwaan ontwikkelt en verkoopt nieuwe groenterassen over de hele wereld. Om de beste groenterassen te ontwikkelen wordt onze fenotypering steeds meer ondersteund door de nieuwste technieken. We hebben ruime ervaring en beschikken over verschillende fenotyperingsopstellingen waarin we gebruik maken van 2D en 3D beeld analyse.
Als Program Leader Digital Phenotyping ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de ontwikkeling van nieuwe Digital Phenotyping toepassingen, de uitrol en de wereldwijde inpassing van de technologie in het veredelingsproces. In het team van Digital Phenotyping specialisten, Technologie specialisten en beeld analyse experts ben jij de schakel die zorgt dat de projecten goed georganiseerd zijn, verbinding en samenwerking worden gestimuleerd en onze doelen gerealiseerd worden met het door jou opgestelde programma. Als Program Leader Digital Phenotyping houd je je bezig met:
 • Beheer van het Digital Phenotyping portfolio en de onderliggende programma's
 • Het ontwikkelen van Digital Phenotyping strategieën, in samenwerking met breeding managers en vele andere stakeholders wereldwijd
 • Het begeleiden van veranderingen in werkprocessen en het creëren van draagvlak voor nieuwe werkwijzen
 • Het continue verbeteren van onze ontwikkel- en implementatieprocessen in afstemming met andere specialisten en eindgebruikers
 • Organiseren van kennisontwikkeling op het gebied van Digital Phenotyping
 • Het in goede banen leiden van nieuwe aanvragen vanuit de R&D organisatie en het helpen vormgeven van projectplannen en het definiëren van milestones en deliverables, samen met de stakeholders.
 • Het adviseren over de toepasbaarheid van commerciële hardware en software

Wat jij meebrengt:

Jij verbindt proces, mens en technologie met elkaar. Je bent communicatief sterk, kan goed luisteren en makkelijk schakelen tussen diverse soorten collega's en hun verschillende kennisgebieden en achtergronden. Je bent een katalysator in innovatie en vaardig om nieuwe technologie uit te rollen.Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • WO werk- en denkniveau op het gebied van Life Sciences
 • Ervaring in het leiden van strategische projecten
 • Ervaring in het begeleiden van veranderingen en het faciliteren van multidisciplinaire samenwerkingen
 • Kennis van het implementeren van technologie voor het Digital Phenotyping
 • Kennis van en ervaring met veredeling is een pré

De standplaats voor deze functie is in overleg De Lier of Fijnaart. Je werkt wel wekelijks op beide locaties, omdat er verschillende teams aan Digital Phenotyping werken.

Wat kun je van ons verwachten?

Als Program Leader Digital Phenotyping ga je deel uitmaken van het Breeding Process & Organisation (BP&O) team. Het team bestaat uit 17 specialisten op het gebied van Genomic Breeding, Data Sciences, Digital Phenotyping, het analyseren van processen en het leiden van projecten, die gezamenlijk als taak hebben de processen en organisatie binnen de veredeling van alle gewassen in Rijk Zwaan te verbeteren en te optimaliseren. Naast een werkomgeving waar je de nieuwste technieken mag implementeren bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week
 • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke trainingen op het gebied van beeldanalyse.
 • Goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. En in Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan -A-Joen (Advisor Human Resources).
Een assessment maakt deel uit van de procedure.
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Wessel van Leeuwen, .

Functie:program leader
Startdatum:01-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Program Leader Rijk Zwaan Nederland 01-01-2024

Bekijk ook andere vacatures