Vacature Operationeel Teamleider

Operationeel Teamleider in De Lier

Vacancy Operationeel Teamleider

 • Nederland, De Lier
 • Productie & Logistiek
 • HBO | MBO

Ben jij een energieke teamspeler die graag operationele processen optimaliseert? Word jij enthousiast van het aansturen van een team terwijl je zelf ook betrokken bent bij de dagelijkse werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze Operations afdelingen!

Hoe ziet jouw functie als Team Coördinator Logistiek bij Rijk Zwaan eruit?

Op onze locatie in De Lier ontvangen wij alle groentezaden die wereldwijd voor Rijk Zwaan geproduceerd worden. Binnen Operations vinden diverse zaadbewerkingen en logistieke processen plaats. Voor meerdere afdelingen binnen Operations zijn we op zoek naar een Operationeel Teamleider. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken, monitoren en bijstellen van de operationele planning waarbij kwaliteit en nauwkeurigheid voorop staan. Je coacht, begeleidt en motiveert de collega's in hun werk. Je zorgt ervoor dat de collega's over de juiste middelen beschikken om het werk te kunnen uitvoeren en dat werkprocessen op orde zijn. Daarnaast werk je actief aan:
 • Het continu verbeteren van de dagelijkse processen in samenwerking met je eigen team
 • Het realiseren van afdelingsdoelstellingen en denk je mee over toekomstige veranderingen
 • Projectmatige werkzaamheden zoals nieuwe investeringen en/of procesinrichting

Wat jij meebrengt:

Is een coachende en begeleidende manier van leidinggeven, waarbij je open en helder communiceert en constructieve feedback geeft. Je draagt actief bij aan een omgeving waarin medewerkers met plezier hun werk kunnen uitvoeren. Je staat open voor vernieuwing en vindt het leuk om samen met je team verder te bouwen aan een nog betere afdeling. Hierin ben je resultaatgericht, heb je focus op wat er goed gaat en kijk je ook vooruit naar toekomstige ontwikkelingen.
 • Hbo werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring
 • Affiniteit met ERP-softwaresystemen en kwaliteitsnormen
 • Ervaring met het continue verbeteren van processen, bijvoorbeeld PDCA

Ben je net afgestudeerd of ben je je aan het oriënteren op een andere baan en wil je meer te weten komen over deze functie? Neem dan vrijblijvend contact op met Jonna de Hoog via om verder kennis te maken.

Wat kun je van ons verwachten?

Als Operationeel Teamleider maak je deel uit van het Operations-team. Je geeft direct leiding aan één van onze bewerkingsafdelingen of afdeling Logistiek. Naast een dynamische werkomgeving en voortdurende leermogelijkheden, bieden wij je graag:
 • Direct een vast contract voor maximaal 38 uur in de week
 • Een uitgebreid inwerkprogramma
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • Verschillende sociale activiteiten zoals borrels, workshops en uitjes

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag?

Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan (). Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Functie:operationeel teamleider
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Operationeel Teamleider Rijk Zwaan Nederland 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures