Vacature Master Data Specialist

Master Data Specialist in De Lier

Master Data Specialist

In verband met de groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Master Data Specialist. Wij noemen onszelf de Reputation Groep, een gezonde groep werkmaatschappijen die actief is in de AGF-branche. Deze groep is gericht op teelt, handel, productie en op- en overslag van AGF producten. Jij kent ons misschien wel als Koornstra & Co, PEQ of Brassica Trade?

Wat ga je doen?
Als Master Data Specialist ben je verantwoordelijk voor het aanmaken en onderhouden van alle stamdata in onze organisatie. Je bent onderdeel van het Shared Service Centre ICT met als vestiging De Lier. Het betreft stamdata die ingezet wordt voor de afdelingen commercie, transport, productie, warehouse, emballage etc. Daarnaast draai je ook mee op de Dynamics NAV helpdesk voor 1e lijns support vragen. Je zorgt voor nauwkeurige gegevensinvoer, onderhoudt de datakwaliteit en optimaliseert effectieve processen voor gegevensbeheer. Hierbij toon jij assertiviteit.
Wat breng je mee? - Een afgeronde studie MBO 4 of HBO in een economische/bedrijfskundige richting - Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pre - Kennis van het ERP-platform Dynamics NAV is een pre

32-38 uur Flexibel: MBO 4 / HBO

Wij bieden je: - Een salaris op basis van ervaring - Parttime werken behoort tot de mogelijkheden - 26 vakantiedagen o.b.v. volledige werkweek - Reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer - De mogelijk om te leren, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen - Een pensioenregeling - Een fietsplan via FiscFree - Een groots uitgepakt personeelsfeest voor de gehele groep, dan leer je je collega's nog beter kennen - Een goed gevulde wekelijkse verse groentemand voor een kleine prijs - Gemotiveerde en bovenal gezellige collega's met een open werksfeer - Een rol met veel vrijheid binnen een snelgroeiende organisatie

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze functie bel je met HR op of .
Jouw sollicitatie stuur je per e-mail voorzien van jouw motivatie en cv naar .Functie:master data specialist
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koornstra & Co via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Master Data Specialist Koornstra & Co 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures