Vacature Financial Controller

Financial Controller in De Lier

Business- / Financial Controller

Als Business- / Financial Controller ben je eindverantwoordelijk voor de financiën van één of meerdere werkmaatschappijen. Samen met het team volg je de gehele logistieke flow van inkooporder tot verkoopfactuur, en alles wat daar tussen zit.
Je bent een sparringpartner voor de directie en commerciële afdeling, waarbij je in staat bent hen te overtuigen van jouw visie. Dit is een dynamische functie met veel ruimte voor eigen initiatief.

Over Koornstra & Co
Koornstra & Co is een echt familiebedrijf waar we met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. We zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken.
Koornstra & Co is onderdeel van een gezonde en groeiende groep handelsondernemingen die actief zijn in de AGF-branche genaamd Reputation Groep. Deze groep bestaat uit een tiental werkmaatschappijen gericht op de handel, het produceren en verpakken van AGF-producten.

Onze financiële afdeling gevestigd in De Lier verzorgt Financial Control en Business Control voor de gehele groep.

Dit ga jij doen:
Je vertelt het verhaal achter de cijfers met bijbehorende risico's, maar denkt ook kritisch mee over strategie. Je werkt proactief aan eigen analyses en inzichten en draagt vanuit je expertise sturingsinformatie aan. Jij bent het aanspreekpunt en daagt directie en commercie uit om, op basis van betrouwbare cijfers, de juiste beslissingen te nemen.
Daarnaast voer jij (gezamenlijk) groepsbreed één of meerdere projecten uit.

Jij levert een belangrijke bijdrage aan de financiële vastlegging en rapportages voor een aantal bedrijven binnen de groep.
In deze uitdagende functie komen alle administratieve werkzaamheden en interne controles aan bod. Hier wordt ook gevraagd de maandelijkse managementrapportages en btw-aangiftes te verzorgen. Ook verzamel je documentatie ten behoeve van de accountantscontrole.

Je komt te werken in een gemotiveerd team met een informele werksfeer. We staan voor elkaar klaar en werken op een open en directe manier met elkaar samen.

Ambities? Daar enthousiasmeer jij ons ook mee!
We begeleiden je in je huidige rol middels actieve coaching en je zal veel leren van ervaren collega's om je heen. We bespreken samen jouw ontwikkeling en in overleg bieden we trainings-, opleidings- of andere doorgroeimogelijkheden aan.

Wat breng je mee?
• Jij bent een nauwkeurig en enthousiast persoon met een flexibele werkhouding.
• Jij beschikt over een sterk analytisch vermogen en je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je kan zelfstandig werken en gebruikt jouw collega's als sparringpartners.
• Je bent proactief en communicatief sterk
• Je hebt een financiële opleiding afgerond op HBO of WO niveau. Een aantal jaar werkervaring is een pre maar geen must
• De beheersing van de Duitse en Engelse taal is eveneens een pre.

Wij bieden je: - Een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt - 26 vakantiedagen - Reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer - De mogelijkheid om te leren, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen - Een pensioenregeling - Een fietsplan via FiscFree - Een groots uitgepakt personeelsfeest voor de gehele groep, dan leer je jouw collega's nog beter kennen - Wekelijks een goed gevulde verse groentemand voor een kleine prijs - Gemotiveerde en bovenal gezellige collega's met een open werksfeer - Een rol met veel vrijheid binnen een snelgroeiende organisatie

Meer informatie:
Ben jij geschikt en sta je open voor een nieuwe uitdaging?
Stuur jouw cv en motivatiebrief naar .
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met de HR-afdeling, of .Functie:financial controller
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koornstra & Co via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Financial Controller Koornstra & Co 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures