Vacature Manager Quality Testing

Manager Quality Testing in De Lier

Vacancy Manager Quality Testing

 • Netherlands, De Lier
 • Management | Quality Assurance / Quality Control
 • Master

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin onderzoek, leiddinggeven en teamwork gecombineerd worden? En heeft de kwaliteit van zaden jouw interesse? Dan ben jij de Manager Quality Testing die wij zoeken op onze vestiging in De Lier!

Hoe ziet jouw functie als Manager Quality Testing bij Rijk Zwaan eruit?

Als Manager Quality Testing ben je samen met je collega manager eindverantwoordelijk voor de afdeling Germination Testing & Seed Analysis. Het doel van de afdeling is om de groentezaden binnen de afgesproken tijd te testen op onze kwaliteitsprotocollen, waarbij we zorgen voor prettige werkomstandigheden op de afdeling. Daarbij volg je de ontwikkelingen op het gebied van toetsmethodieken op de voet en bekijk je op welke wijze we deze kunnen gebruiken ter verbetering van de dienstverlening. Samen met het team ontwikkel je de visie en strategie voor de toekomst van de afdeling.Onderdelen van je dagelijkse werk:
 • Samen met je directe collega leiding geven aan een team van zo'n 45 medewerkers
 • Afstemmen binnen de organisatie welke toetsen de afdeling aanbiedt
 • Het maken van een investeringsbegroting en personeelsplanning
 • Zorgdragen voor het kwaliteitszorgsysteem
 • Interesse in innovaties en hoe deze op de afdeling ingezet kunnen worden, zoals het automatiseren en digitaliseren van de werkprocessen

Wat jij meebrengt

Leidinggeven, organiseren en projectmatig werken zijn je op het lijf geschreven. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om het team te enthousiasmeren en motiveren. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Je hebt wo werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring met zaden en planten
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat kun je van ons verwachten?

Als Manager Quality Testing ga je deel uitmaken van een team gemotiveerde en zelfstandig werkende medewerkers. De afdeling Germination Testing & Seed Analysis bestaat uit 45 collega's die de kwaliteit van zaden en planten via diverse soorten toetsen testen. Zo testen zij bijvoorbeeld de zaadzuiverheid en de kiemkracht van de zaden. Naast uitdagende projecten en optimalisatievraagstukken, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 38 uur in de week
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Een goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Ga jij het verschil bij ons maken als Manager Quality Testing?

Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan (). Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Functie:manager quality testing
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Manager Quality Testing Rijk Zwaan Nederland 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures