Vacature Management Assistent

Management Assistent in Maasdijk

Management Assistent

Harvest House, Maasdijk

 • Bel

Wie ben jij

 • Je voelt je thuis in een organisatie die snel, ad-hoc en klantgericht handelt;
 • Je hebt 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol waarbij je te maken hebt gehad met een grote diversiteit aan stakeholders;
 • Je haalt snel de kern uit een situatie en hoort wat de behoefte is, of dat nu tijdens het notuleren is, of wanneer je een afspraak of bijeenkomst organiseert;
 • Ook met jouw ervaring vind je het nog steeds leuk om jezelf te ontwikkelen;
 • Jij weet hoe je om moet gaan met gevoelige informatie;
 • Je bent flexibel: soms vinden activiteiten buiten kantoortijden plaats.
 • Een open manier van communiceren, zelfstandig werken en zelf je collega's opzoeken vind je een fijne manier van werken;

Wat krijg je

 • Jaarcontract op basis van 32 of 38 uur, met zicht op vast dienstverband;
 • Bij 32 uur per week wordt de dag afgestemd;
 • 26 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Uitgebreide studiemogelijkheden;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het ontzien van verschillende afdelingen.

Onze internationale coöperatie zorgt ervoor dat de producten van onze telers wereldwijd bij onze klanten terecht komen en dat alle tussenliggende schakels perfect op elkaar afgestemd zijn. Als Management Assistent ben jij de spin in het web tussen de verschillende afdelingen en onze telers.

Samen met je collega's op het Secretariaat ondersteun je de verschillende productgroepen en het management. We hebben contact met interne en externe stakeholders en hebben daarin een vertrouwelijke en servicegerichte taak. Dat maakt de rol als Management Assistent enorm veelzijdig en uitdagend.

We kennen een open bedrijfscultuur en doen dingen graag samen. Dat betekent dat je veel zult afstemmen met je directe collega's en met andere afdelingen. We vinden het belangrijk dat je communicatief vaardig bent op alle niveaus in onze organisatie en je proactief de samenwerking opzoekt met telers en collega's.

De afdeling Secretariaat bestaat uit 4 andere collega's. Omdat onze organisatie veel onderdelen bevat, zul je in eerste instantie de collega's van de afdeling Secretariaat ondersteunen bij uiteenlopende werkzaamheden. Op deze manier leer je onze organisatie en manier van werken kennen. Je krijgt natuurlijk de kans om je te ontwikkelen en zult snel eigen verantwoordelijkheid krijgen.

Welke taken krijg jij?

 • Je ondersteunt het management in het agendabeheer, regelen en organiseren van bijeenkomsten, notuleren tijdens overleggen en bijhouden van actielijsten;
 • Je krijgt daarnaast ook de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van een productgroep, waarbij jij alle ins en outs leert kennen en daarvoor de vraagbaak wordt;
 • Je ondersteunt in de planning en organisatie van diverse bijeenkomsten en evenementen;
 • Je bent inzetbaar bij verschillende projecten en zorgt dat alles op rolletjes verloopt;
 • Je communiceert met en op verschillende niveaus en kijkt kritisch mee in onze processen. Kortom: je weet hoe je onze organisatie optimaal kunt ondersteunen.
 • Je neemt noodzakelijke taken van je collega's van het Secretariaat over tijdens hun afwezigheid, zoals het organiseren en boeken van reizen, notuleren en het afhandelen van telefoon, e-mail en post.

"Je bent een echte regelaar, krijgt veel energie om verschillende taken op te pakken en kunt makkelijk op verschillende niveaus communiceren."

Management Assistent

"Harvest House is een groot bedrijf, maar dat voelt helemaal niet zo. Het is heel persoonlijk en collega's hebben veel aandacht voor elkaar. Zeker op onze afdeling Secretariaat ben je hecht met veel verschillende collega's. Als Management Assistent bij Harvest House weet je nooit van tevoren hoe je dag er uit gaat zien. Dat komt door de vele ad hoc taken. Je moet een echte regelaar zijn, maar ook vooruit kunnen denken. Wat het werk leuk maakt, is dat je als Management Assistent bij bijna alle afdelingen binnen het bedrijf betrokken bent, waardoor je takenpakket erg gevarieerd is. Van het plannen van afspraken voor directie- en managementleden tot het boeken van zakelijke reizen. Er hoort ook een stukje notuleren en het organiseren van (feestelijke) bijeenkomsten en vergaderingen bij mijn functie. We krijgen binnen Harvest House zeker ruimte om te blijven groeien. Zo heb ik meerdere managementassistentdagen gevolgd en meer over de office programma's Word, PowerPoint en Excel geleerd.

"

Werken bij Harvest House.

Wij zijn Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers. Wij telen tomaten, paprika's, en komkommers en brengen die bij consumenten over de hele wereld. We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een passend salaris en er is een bonusregeling van kracht. We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit en wij bieden je een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.

 • Werken bij Harvest House.

Ben je enthousiast?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV met een korte motivatie naar of reageer direct via het sollicitatieformulier. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met via .

Red paprika

Functie:management assistent
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Harvest House via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Management Assistent Harvest House 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures