Vacature Jr. Supply Chain Professional

Jr. Supply Chain Professional in Maassluis

 • Redactie Maassluis
 • 13-01-2024

Jr. Supply Chain Professional in Maasland

 • Redactie Maasland
 • 15-12-2023

CombiCoop is het inkoop- en projectmanagementbureau voor de professionele glastuinbouw. Onze belangrijkste klanten (Combivliet en Agro Care) behoren tot de grootste en meest vooruitstrevende glastuinbouwbedrijven ter wereld en bevinden zich zowel in het binnen- als buitenland. Vanuit ons kantoor in Maasdijk verzorgen wij voor hen het gehele inkoopproces en begeleiden we nieuwbouw- en vervangingsprojecten van A tot Z.

In verband met grootschalige nieuwbouwprojecten in het buitenland zijn wij op zoek naar een:

Jr. Supply chain professional

Kom je net van school of heb je al wat werkervaring, heb je affiniteit met de glastuinbouw en logistiek dan zijn wij op zoek naar jou. In deze startersfunctie leer je alles over het van A naar B krijgen van goederen. Je kunt daarbij denken aan gebruiksgoederen zoals plastic handschoentjes tot aan complete kassen die gebouwd moeten worden in het buitenland. Je wordt begeleid door een ervaren supply chain professional die jou alle kneepjes van het vak leert. Uiteindelijk ben jij het aanspreekpunt voor alle transporten die plaatsvinden naar landen zoals Tunesië, Marokko, Frankrijk en Brazilië.

Er komt wel het nodige bij kijken, zoals:

 • Export transport plannen/organiseren;
 • Het regelen van douane documenten;
 • Administratief afhandelen transporten;
 • Analyseren en verbeteren van processen;
 • Dagelijks contact met onze leveranciers en klanten;
 • Realiseren van een hoge klanttevredenheid.

Je bent als een spin in het web, stemt acties met diverse partijen af en houdt de klant continu op de hoogte. Ontstaat er een probleem dan houd jij het hoofd koel en zorg je in overleg voor een passende oplossing zodat alles toch tijdig op de plaats van bestemming komt. Je regelt jouw zaken deels vanachter je bureau, maar komt ook regelmatig over de vloer bij leveranciers en transporteurs om zaken af te stemmen of te controleren.

Wij zoeken:

Een starter met pit in z'n donder die gemotiveerd is en een vak wil leren in de praktijk.

Je komt te werken in een klein team van professionals dus een flinke dosis humor en gezelligheid zijn zeker welkom. Communicatie is erg belangrijk binnen deze functie en daarnaast moet je zaken proactief en gestructureerd aanpakken. Jij pakt zaken meteen bij de kop beet en houdt het hoofd koel onder druk. We hebben te maken met partijen uit het buitenland dus een goede beheersing van de Engelse taal is wel een vereiste. Met kennis van logistiek en moderne glastuinbouw heb je zeker een streepje voor.

Wij bieden:

Om te beginnen een functie waar groei in zit. Je komt als junior binnen en leert alles in de praktijk en krijgt daarbij alle kans om jezelf te ontwikkelen. Onze klanten groeien hard in het buitenland waardoor we de komende jaren voldoende uitdaging kunnen bieden. Voordeel van een klein team is dat de lijntjes kort zijn en je ook verantwoordelijkheid krijgt wanneer je laat zien dat je dit aankan.

Het werk is afwisselend en tot slot zijn je collega's ook nog eens best gezellig (al zeggen we het zelf).

Last but not least verdien je een goed salaris en zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden in orde.

Lijkt deze uitdaging jou wel wat, kom dan langs voor een kop koffie en neem contact op met via of stuur een mail naar


Functie: supply chain professional Startdatum: 14-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CombiCoop via onbekend of onbekend.
Functie: supply chain professional Startdatum: 13-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met CombiCoop via onbekend of onbekend.

Functie:supply chain professional
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CombiCoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Jr. Supply Chain Professional CombiCoop 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures