Vacature International Safety Specialist

International Safety Specialist in De Lier

Vacancy International Safety Specialist

 • ,
 • /

Wil jij een bijdrage leveren aan het continue verbeteren van de veiligheid in een internationale complexe omgeving met verschillende doelgroepen? Dan ben jij de International Safety Specialist die wij zoeken voor onze vestiging in De Lier!

Hoe ziet jouw functie als International Safety Specialist bij Rijk Zwaan eruit?

Als International Safety Specialist ben je verantwoordelijk voor de arbeidsveiligheid binnen Rijk Zwaan en aanspreekpunt op het gebied van veilig werken in een complexe internationale omgeving, Je werkt hierbij samen met managers en teamleiders, QSE-specialisten van andere afdelingen en interne auditoren. Hierbij zorg je samen met een team van safety specialisten dat onze collega's in Nederland en bij onze buitenlandse dochters op een veilige en gezonde manier hun werk kunnen uitvoeren. Je bent zelf ook regelmatig op de werkvloer te vinden. Verder houd jij je onder andere bezig met:
 • Vertalen van Arbowetgeving naar Arbobeleid voor Rijk Zwaan dat vervolgens wordt uitgerold binnen alle afdelingen in Nederland
 • Het uitvoeren en evalueren van RI&E's en acties om de werkomgeving veiliger te maken
 • Advisering en uitleg over arbeidsveiligheid en het vergroten van het veiligheidsbewustzijn
 • Registratie en analyse van trend (bijna) ongevallen: Inzichten vanuit deze analyse communiceren binnen Rijk Zwaan en vertalen naar beleid en projecten.

Wat jij meebrengt?

Je vindt het belangrijk dat jouw collega's een veilige werkomgeving hebben. Je hebt ervaring met het aansturen van projecten met betrekking tot veiligheid en kunt zelfstandig de resultaten van deze projecten implementeren in de organisatie. Met behulp van jouw organisatiesensitiviteit kun je draagvlak creëren en weet je de juiste mensen te vinden en in beweging te brengen. Je bent bereid incidenteel te reizen en je beheerst de Engelse taal goed. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur integrale veiligheidskunde
 • Bij voorkeur enige relevante werkervaring in een soortgelijke rol
 • Kennis van en ervaring met implementatie van veiligheidsbeleid binnen operationele afdelingen
 • Een ondernemende instelling die blijkt uit de activiteiten op je cv

Wat kun je van ons verwachten?

Als International Safety Specialist ga je samen met een team van 9 specialisten (waarvan 3 safety specialisten) werken aan het verder ontwikkelen en implementeren van het veiligheidsbeleid bij Rijk Zwaan. Je werkt in een dynamische omgeving waarin je samen werkt met operationele afdelingen in zowel Nederland als in het buitenland. Hierbij bieden we je een uitdagende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 30 - 38 uur per week
 • Een goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Bijwonen van vakgerichte congressen en trainingen
 • Goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan ().
Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Functie:international safety specialist
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. International Safety Specialist Rijk Zwaan Nederland 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures