Vacature (Junior) Coördinator Kwaliteit

(Junior) Coördinator Kwaliteit in Maasdijk

Ben jij onze nieuwe (junior) KAM-coördinator?

In ieder bedrijf is kwaliteit, arbo en milieu belangrijk. Maar bij een bedrijf als DAEL, dat o.a. werkt aan stroomvoorziening, klimaat- en elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties op o.a. luchthavens en waarbij regelmatig op grote hoogte wordt gewerkt, kun je helemaal stellen dat deze thema's van alledag zijn. Dat maakt jouw werk extra leuk, waardevol én uitdagend!

24-40 uur

Maasdijk

MBO

Ben jij onze nieuwe (junior) coördinator kwaliteit, arbo en milieu?

In ieder bedrijf is kwaliteit, arbo en milieu belangrijk. Maar bij een bedrijf als DAEL, dat o.a. werkt aan stroomvoorziening, klimaat- en elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties op o.a. luchthavens en waarbij regelmatig op grote hoogte wordt gewerkt, kun je helemaal stellen dat deze thema's van alledag zijn. Dat maakt jouw werk extra leuk, waardevol én uitdagend!

24-40 uur

Maasdijk

MBO

Wat ga je doen?

Samen met twee collega's ga jij aan de slag met het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van ons KAM-beleid. Voor de 12 bedrijfscertificeringen die we al in bezit hebben, waarborg jij alle activiteiten die verbonden zijn aan de certificering. Dit houdt onder andere in het uitvoeren van werkplekinspecties, in gesprek gaan met collega's over veiligheid/kwaliteit, constateringen rapporteren, incident onderzoeken, audits uitvoeren en begeleiden, toolboxmeetings organiseren. Zo zorgen we dat we de certificeringen behouden en bovenal veilig en kwaliteitsgericht werken met een minimale milieu footprint.

Daarnaast gaan we in 2024 ook aan de slag met twee nieuwe bedrijfscertificeringen op het gebied van cybersecurity en milieu. De ISO 27001 en 14001, voor de kenners. 😉 Voor jou een gaaf moment om in te stappen! Wanneer je dit ambieert, kun je een project volledig optuigen en uitrollen.

Waarom kiezen voor DAEL? Stap bij ons naar binnen en je zult merken: er heerst een prettige werksfeer. Dat is voor iedere collega fijn, maar zeker voor jou als KAM coördinator. Je wordt niet gezien als politieagent en collega's staan open voor transparant en eerlijk gesprek. Jij bent er echt voor de collega's. En dat merken zij.
Daarnaast wordt jouw werk door de verschillende BV's nooit saai! Je krijgt te maken met unieke situaties en bezoekt de meest gave projecten. Zoals de 5G uitrol, scan en detectiesystemen op o.a. de Luchthaven maar ook bij de containerterminals.

Wie ben jij?

Wanneer je nog niet veel ervaring hebt, is DAEL de perfecte start! Er zijn twee ervaren en enthousiaste collega's die jou alle kneepjes van het vak willen leren. Wel ervaring? Ook dan is er genoeg uitdaging; je kunt o.a. de nieuwe certificeringen oppakken. Je kiest dus zelf de werkzaamheden die bij jou passen. Dit vinden we in ieder geval belangrijk:

 • Je hebt minimaal mbo/hbo werk- en denkniveau.
 • Integrale veiligheidskunde, middelbaar veiligheidskunde is een pre.
 • Je hebt affiniteit met veiligheid, kwaliteit of milieu.
 • Je bent standvastig, nauwkeurig en houdt van aanpakken.

Jouw deal met DAEL

 • Natuurlijk een passend salaris op basis van werkervaring en kennisniveau.
 • Veel vrijheid en ruimte om jouw ideeën toe te passen.
 • 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV).
 • Parttime of fulltime werken? Jij kiest! 24 tot 40 uur is mogelijk.
 • Je deelt zelf je werktijden in.
 • Halverwege 2024 een splinternieuwe werkomgeving met sportschool en kroeg.
 • Veel ruimte om te leren, specialiseren of door te groeien.
 • Een baan in een gezellig en hecht bedrijf, vraag het maar na bij onze collega's!
 • De gaafste bedrijfsfeestjes en uitjes, zoals het familiefeest met kermis, een PV uitje naar Experience Island en de fantastische jaarlijkse kerstborrel.

Zie je het zitten om mee te groeien met DAEL? Mooi! Dan hebben wij de deal voor jou. Neem contact met ons op.

Eerst een goed beeld krijgen van de functie? Kom gerust een keer meelopen!

Anouk vertelt over haar deal met DAEL. Benieuwd welke mooie deal jij kan maken? Stuur ons een appje of kom langs!

Wie zijn wij?

DAEL, een groep technische bedrijven met allemaal een eigen specialisatie. Een eigen dienstpakket, eigen opdrachtgevers en eigen collega's. Onze kracht? Krachten bundelen! Door elkaar aan te vullen, snel te schakelen en samen te werken leveren wij alle techniek onder 1 dak. Met ruim 300 collega's werken wij aan uitdagende projecten.

Contact

DAEL B.V.
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21Functie:coördinator kwaliteit
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dael Power via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. (Junior) Coördinator Kwaliteit Dael Power 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures