Vacature IJzerwerker / Aluminiumwerker Scheepsbouw en

IJzerwerker / Aluminiumwerker Scheepsbouw en in Maassluis

Over De Haas

Werken bij De Haas Historie Duurzaamheid Vlootbeheer Gallerij

Actueel Contact +31 (0) 10 - 591 35 11

IJzerwerker / Aluminiumwerker Scheepsbouw en -reparatie

Als jij over schepen praat, dan word je enthousiast en straal je pure passie en plezier uit! Je hebt je sporen dan ook al verdiend in de scheepsbouw. Je bent een ondernemend en gedreven persoon, die het overzicht houdt, prioriteiten weten te stellen en tevens over commerciële capaciteiten beschikt. Je bent een teamplayer met een Rotterdamse mentaliteit en bent hands on ingesteld. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar de lijnen kort zijn en waar beslissingen snel genomen kunnen worden. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor je op zowel directieniveau als operationeel niveau jezelf goed kan verwoorden en schakelen. Herken je jezelf in bovenstaande tekst, lees dan verder.

Het is een manier van denken, een manier van werken. De passie een het vakmanschap die we sinds 1879 hebben opgebouwd staan centraal in alles wat we doen. Onze drijfveer is om het steeds weer beter te doen, altijd verder te gaan voor onze opdrachtgevers. Dat is iets om trots op te zijn.

"

De organisatie

De Haas Shipyards is een familiebedrijf met twee optimaal geoutilleerde scheepswerven in de Rotterdamse haven voor kleine en middelgrote vaartuigen en is gespecialiseerd in het compleet onderhouden, repareren, refitten en on-site servicen van Patrouillevaartuigen, Sleep- en werkboten, CTV's , Search and Rescue (SAR)-vaartuigen, Super jachten, Survey vaartuigen en andere specialistische beroepsvaartuigen. Voor het liften van vaartuigen beschikt De Haas Shipyards over twee Marine Travelifts® met een maximale capaciteit tot 820 ton. Ook bouwt De Haas Shipyards nieuwe vaartuigen met een specialistische toepassing met focus op overheids- en militaire vaartuigen.

De kernwaarden van De Haas Shipyards zijn commitment, innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Bij De Haas Shipyards zijn circa 80 medewerkers werkzaam. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een IJzerwerker/Aluminiumwerker Scheepsbouw en -reparatie

Functie-inhoud

Onze scheepswerf in Rotterdam wordt jouw werkplek als ijzerwerker en/of aluminiumwerker . Hier werken we met een hecht team van ervaren en jonge collega's aan soms wel tien schepen tegelijk. Schouders eronder waar dat nodig is én lachen wanneer dat kan. Dat is onze werf!

 • Na een bak koffie neem je gezamenlijk de werkdag door. 's Ochtends repareer je een stuk verbogen staal aan een groot schip. 's Middags werk je bijvoorbeeld mee aan de nieuwbouw van een hightech vaartuig;
 • Vaak werk je samen met een collega. Samen gaan jullie ervoor dat de klus snel én goed geklaard wordt. Hierbij let je goed op de veiligheid van je collega en hij op de jouwe;
 • Als jij het werk goed in de vingers hebt, dan krijg je de vrijheid om de dingen zelfstandig aan te pakken.
 • Elk onderdeel van het ijzerwerk en aluminiumwerk komt aan bod, zoals branden, samenstellen, lassen, snijden, schuren, hechten, enzovoorts. Er is volop afwisseling in jouw functie;
 • Soms is er een tekening van het werk dat jij moet doen. Deze volg je nauwkeurig op. Zijn er weinig tekeningen? Dan vertrouwen wij op jouw vakmanschap!

Jouw profiel

Eén ding heeft ons team op de scheepswerf gemeen; allemaal hebben ze een passie voor de scheepsbouw. Werken aan echte schepen, zonder poespas. Deze passie hopen we ook bij jou te zien, net als:

 • Een afgeronde opleiding of cursus in de richting van metaalbewerking;
 • Een aantal jaar ervaring als IJzerwerker/Aluminiumwerker in de maritieme sector;
 • Het hebben van actuele laskwalificatie certificaten is een pré.
 • Flexibele instelling en commitment.
 • Ervaring met tekeningen lezen;
 • In bezit van een VCA certificaat;

Wat heeft De Haas Shipyards te bieden?

De Haas Shipyards biedt jou een omgeving waar je in een zelfstandige, vrije rol de verantwoordelijkheid krijgt om jouw werk optimaal uit te kunnen voeren. Geen complexe organisatie, maar een platte organisatie met korte lijnen waarin jij het verschil voor de organisatie kan maken. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Plezier hebben in je werk, dat vinden wij het belangrijkst. Daarom bieden we je veel afwisseling in je werkzaamheden. Want elke dag is anders op een scheepsreparatiewerf met daarnaast ook nieuwbouwprojecten. Je werkt steeds aan andere soorten vaartuigen met telkens weer andere uitdagingen.

Daarnaast zijn jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld:

 • Metaal & techniek CAO met alle bijbehorende zaken zoals vrije dagen, pensioenvoorzieningen, verzekeringen, reiskosten, etc.
 • Je salaris ligt boven de CAO-norm. Wanneer je overuren draait krijg je deze tegen een bruto vergoeding extra uitbetaald;
 • Wij zorgen voor goede persoonlijke beschermingsmiddelen om je werk veilig te kunnen doen;
 • Wij zijn een dynamische werkgever met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

3144 ED Maassluis

+31(10) 591 35 11

De Haas Shipyards

De Haas Shipyards heeft twee optimaal geoutilleerde scheepswerven in de Rotterdamse haven voor kleine en middelgrote vaartuigen en is gespecialiseerd in het compleet onderhouden, repareren, refitten en on-site servicen van patrouillevaartuigen, sleep- en werkboten, CTV's, Search and Rescue (SAR)-vaartuigen, super jachten, survey vaartuigen en andere specialistische beroepsvaartuigen. Voor het liften van vaartuigen beschikt De Haas Shipyards over twee Marine Travelifts® met een maximale capaciteit tot 820 ton. Ook bouwt De Haas Shipyards nieuwe vaartuigen met een specialistische toepassing met focus op overheids- en militaire vaartuigen.

De Haas Maassluis B.V.
Govert van Wijnkade 1
3144 ED Maassluis
+31(10) 591 35 11

KvK R'dam: 24201206
BTW nr.: NL002059952B01Functie:ijzerwerker / aluminiumwerker scheepsbouw
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Haas Maassluis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. IJzerwerker / Aluminiumwerker Scheepsbouw en De Haas Maassluis 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures