Vacature HR Business Partner

HR Business Partner in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Wil jij samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen!

YACHT is dé organisatie van en voor professionals. Wij bieden uitdagend werk bij inspirerende organisaties. Werken bij Yacht betekent toegang tot ons netwerk. In dit netwerk ontmoet je professionals die net zo zijn als jij. Om kennis en ervaringen te delen. Om samen verder te komen. 

Sluit jij je bij ons aan of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met mij op via de telefoon, mail of solliciteer direct!

 

thijs.drogtrop@yacht.nl

(0)6 12 33 28 82

Functieomschrijving

Werken als HR Professional (HR Business Partner) betekent afwisseling en uitdaging in verschillende projecten. Vanuit jouw HR expertise begeleid jij organisaties met verschillende HR thema's. Jij krijgt op deze manier "een kijkje in de keuken" bij de mooiste opdrachtgevers en voeg jij waarden toe. Door de verscheidenheid aan opdrachtgevers, omgevingen en opdrachten neemt jouw ontwikkeling een vogelvlucht! Uiteraard staat er een heel team aan HR Professionals klaar die met jou willen sparren over uitdagende situaties en casussen. Vanuit Yacht begeleiden wij jou naar jouw ambities door trainingen, cursussen en individuele coaching, zodat jij continu "futureproof" bent.

 

De uitdaging

 

 • Als HR professional werk je vanuit jouw dienstverband bij Yacht op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Je werkt voornamelijk aan tactische en strategische HR vraagstukken en maakt door jouw persoonlijkheid het verschil in deze organisaties.
 • Je komt te werken bij opdrachtgevers zoals Heineken, Unilever, Swinkels, NS, Athlon, FrieslandCampina, KLM. Juist door deze diversiteit aan organisaties, kun jij snel de stappen binnen jouw carrière zetten die je verder gaan brengen.
 • Met andere woorden: de gouden combinatie van interessante opdrachten, een sterk netwerk en voortdurend leren en ontwikkelen zorgt ervoor dat jij je onderscheidt als futureproof HR-professional. Dit alles met het voordeel van de vaste omgeving, goede arbeidsvoorwaarden, het netwerk en collega's van Yacht!
 • Als HR professional maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers. Binnen HRM ben jij de vakspecialist. Je signaleert trends in de markt van HRM, weet welke vragen er spelen bij de top opdrachtgevers van Nederland en acteert als gelijkwaardig gesprekspartner.
 • Jij begrijpt als geen ander dat organisaties digitale transformatie nodig hebben om te overleven en dat dit vraagt om een grote wendbaarheid en adaptief vermogen van medewerkers. De rol van HRM als vakgebied wordt steeds strategischer en steeds sterker adviserend. Door jouw ervaring en kennis hierin zien opdrachtgevers jou als een echte partner. 
 • Je gaat jouw talenten optimaal ontwikkelen door enerzijds gewoon te doen, anderzijds door middel van coaching, intervisie, te netwerken en samen te werken.
Functie-eisen
 • Jij bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma richting HRM, organisatiewetenschappen, bedrijfskunde, psychologie of arbeidsrecht.
 • Jij hebt recente aantoonbare ervaring in een strategische HR functie zoals bijvoorbeeld HR Business Partner of HR Manager.
 • Jij beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.
 • Jij bent 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar.
Arbeidsvoorwaarden

Yacht biedt jou een uitdagende en dynamische baan waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Je kunt hierbij rekenen op een mooi salaris, pensioenregeling en bonusregelingen.

Er zijn ruime mogelijkheden om vakgerelateerde opleidingen en cursussen te volgen via de Yacht Academy. YACHT begeleidt jou in het opstellen en uitvoeren van je persoonlijk ontwikkelingsplan, om samen te blijven werken aan jouw ambitie.

Daarnaast kun je regelmatig deelnemen aan inhoudelijke kennissessies om kennis op te doen, jouw collega's te ontmoeten en te netwerken. Op het moment dat wij samen een passende eerste opdracht hebben gevonden zal je van ons het volgende krijgen:

 

 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met intentie deze om te zetten naar een onbepaalde tijdscontract
 • Een arbeidsomvang van 32, 36 of 40 uur
 • Een contractsalaris van maximaal €5.000,- bruto o.b.v. 40 uur per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek
 • 8,33% vakantiegeld
 • €750 om jouw thuiswerkplek in te richten
 • Een plus pensioenregeling
 • Een ruim opleidingsbudget om vakgerelateerde opleidingen, trainingen en cursussen te volgen via de Yacht Academy
 • Diverse bonusregelingen
 • De mogelijkheid om hybride te werken


Functie:hr business partner
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. HR Business Partner Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures