Vacature HR adviseur

HR adviseur in Rotterdam

HR adviseur
Rotterdam, 24-40 uur per week

Ben jij als HR professional toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Ambieer jij een zelfstandige HR positie binnen onze organisatie?

Dan maken wij graag kennis met je. Bij Secure Logistics zijn wij op zoek naar een HR adviseur die goed kan schakelen tussen operationeel werk, het adviseren van leidinggevenden en het management. Daarnaast houd je je projectmatig bezig met HR optimalisatieprocessen. Je krijgt een uitdagende rol in een unieke branche, met een nog unieker product. Hebben wij je interesse gewekt? Lees dan verder!

Jouw uitdagingen als HR adviseur
In de functie van HR adviseur sta jij aan het roer van HR binnen de organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en uitvoeren van het HR beleid. Denk aan de in- door- en uitstroom, het verwerken van salarismutaties, het beheren van personeelsdossiers en het coördineren en opvolgen van het verzuimproces. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, leidinggevenden en het management en weet hen te begeleiden naar de juiste persoon of oplossing voor hun vraag.

Daarnaast coördineer je de jaarlijkse beoordelingsgesprekken en ondersteun je de collega's bij het vinden van werk gerelateerde opleidingen. Ook het stuk recruitment pak jij op, in nauwe samenwerking met uitzendbureaus.

Vanuit het HR-jaarplan zijn er aandachtspunten op het gebied van medewerkerstevredenheid, reductie van verzuim en talentmanagement, die jij projectmatig oppakt. Binnen dit brede takenpakket kijk jij scherp naar de processen en signaleert optimalisaties, maar weet deze ook om te zetten in concrete acties en communicatielijnen.

Secure Logistics is volop aan het ontwikkelen en groeien, daarom is er genoeg afwisseling en uitdaging! In deze functie krijg je ondersteuning vanuit de officemanager en rapporteer je aan de Algemeen Directeur.

Tot jouw takenpakket behoort het volgende:

  • Personeels- en salarisadministratie.
  • Opvolging verzuim volgens de Wet verbetering Poortwachter.
  • Recruitment.
  • Talentmanagement.
  • HR projecten oppakken vanuit het HR-jaarplan.
  • Meedenken over de optimalisatie van processen en de implementatie ervan.


Functie:HR adviseur
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3085 – 4407
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. HR adviseur Secure Logistics BV 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures