Vacature Gewasverzorger Veredeling

Gewasverzorger Veredeling in De Lier

Vacancy Gewasverzorger Veredeling

  • ,

Vind je het leuk om mee te helpen aan de ontwikkeling van nieuwe vruchtgroente rassen? En heb je gevoel voor planten? Dan ben jij de Gewasverzorger die wij zoeken voor onze vestiging in De Lier!

Hoe ziet jouw functie als Gewasverzorger bij Rijk Zwaan eruit?


Als Gewasverzorger ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse werkzaamheden in de veredelingskassen zoals planten, indraaien, toppen, oogsten en het uitvoeren van oogstproeven. Wij hebben veredelingsprogramma's voor diverse vruchtgewassen zoals bijvoorbeeld komkommer, paprika, tomaat en aubergine. Gegarandeerd een afwisselende baan dus!
Afhankelijk van je wensen en de beschikbare plek kun je je ook bezighouden met, of bekwamen in:
  • Het scouten op ziektes en plagen
  • Het uitzetten van biologische gewasbescherming doormiddel van insecten
  • Het assisteren van de bedrijfsleider in de klimaat en substraatregeling

Wat jij meebrengt:


Je bent een enthousiaste teamspeler die graag de verantwoordelijkheid wil nemen voor een aantal gewaswerkzaamheden. Je bent leergierig en hebt een mbo werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in de verzorging van vruchtgewassen.

Wat kun je van ons verwachten?

Als Gewasverzorger ga je deel uitmaken van een uitvoeringsteam. Een team bestaat uit zo'n 15 collega's die verantwoordelijk zijn voor de verzorging van de diverse veredelingsproeven. Naast een informele werkomgeving bieden jou graag:
  • Direct een vast contract voor 38 uur in de week
  • Een goed salaris tussen de € 2.495,- en € 3.413,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van het aantal werkervaringsjaren.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy, bijvoorbeeld spuitlicentie, heftruck en biologische gewasbescherming
  • Dagelijks verse soepen, salades en / of fruit

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei. De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren.
Copyright Rijk Zwaan © 2023

Functie:gewasverzorger veredeling
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2495 – 3413
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Gewasverzorger Veredeling Rijk Zwaan Nederland 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures