Vacature Enthousiaste Doeners

Enthousiaste Doeners in Maasland

  • Redactie Maasland
  • 10-12-2023

Enthousiaste Doeners in Maassluis

Enthousiaste doeners gezocht!

  • Klussen
  • Teamwork
  • Sociaal

Vind je het leuk om mensen te helpen met het doen van kleine klusjes? Draai je je hand niet om voor het ophangen van een schilderij, het schilderen van een deur of het vervangen van een lamp? Sluit je dan aan bij het sociale klusteam van Maassluis!

Als lid van dit team ga je samen met een medeklusser in Maassluis langs bij mensen met een laag inkomen om hen met eenvoudige klussen te helpen. Jouw aanwezigheid en inzet maken voor hen een groot verschil. Een gezellig praatje, glimlach en enorme dankbaarheid zijn gegarandeerd.

Dit vrijwilligerswerk is flexibel. Je kunt zelf aangeven op welke dagen / dagdelen en hoe vaak je beschikbaar bent.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor jou?

Dit vrijwilligerswerk is echt iets voor jou als je plezier hebt in het doen van klusjes in huis. Je vindt het belangrijk om stadsgenoten te helpen en je doet dit graag samen met iemand.

Als lid van het klusteam kun je rekenen op een gratis VOG, goede begeleiding en een vergoeding van gemaakte onkosten.

Neem voor meer informatie over de vacature of om je aan te melden, contact op met KliK Maassluis. Zij zijn bereikbaar op of per mail .
Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Onder Een Dak via onbekend of onbekend.

Functie:doener
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Onder Een Dak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Enthousiaste Doeners Stichting Onder Een Dak 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures