Vacature Facilitair Medewerker IT

Facilitair Medewerker IT in De Lier

Vacancy Facilitair Medewerker IT

 • Pays-Bas, De Lier
 • Services généraux | Informatique
 • Baccalauréat

Zoek je een afwisselende baan? En wil je een helpende hand zijn voor je collega's op de IT afdeling? Solliciteer dan op de functie van Facilitair Medewerker IT op onze vestiging in De Lier!

Hoe ziet jouw functie als Facilitair Medewerker IT bij Rijk Zwaan eruit?

Als Facilitair Medewerker IT ben jij onmisbaar en "de olie in de motor" die ervoor zorgt dat de afdeling draait. Binnen het IT-Services team ben je dagelijks bezig met veel verschillende werkzaamheden. Je doet IT bestellingen, beheert het magazijn, zorgt voor de ontvangst en verdere afhandeling van bestellingen die zijn gedaan, telt de voorraad en voert administratieve en logistieke verbeteringen door. Daarnaast:
 • Help je soms mee met het plaatsen van monitoren of installeren van computers
 • Regel je alle IT benodigdheden voor nieuwe collega's
 • En help je mee bij projecten

Wat jij meebrengt:

Jij bent een zelfstandige en daadkrachtige regelaar. Heb je kennis van IT dan is dat mooi meegenomen en zo niet, dan begeleiden we jou hierbij. Je werkt secuur, gestructureerd en planmatig. Je beschikt over goede communicatievaardigheden, neemt graag initiatief en bent erg dienstverlenend. Verder kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde mbo opleiding
 • Ervaring met MS Office
 • Ervaring met administratie, logistiek, offertes opvragen en bestellingen doen

Wat kun je van ons verwachten?

Als Facilitair Medewerker IT ga je deel uitmaken van het IT-Services team. Het team bestaat uit circa 30 collega's die werken aan de algemene IT dienstverlening en zo ook het oplossen én voorkomen van incidenten naar de tevredenheid van de collega's. Naast een internationale en ambitieuze werkomgeving met meer dan 100 gemotiveerde IT'ers, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 32-38 uur in de week
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Werk en privé in balans

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan (). Een screening maakt deel uit van de procedure. Copyright Rijk Zwaan © 2023

Functie:facilitair medewerker
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Facilitair Medewerker IT Rijk Zwaan Nederland 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures