Vacature Deskundige Oplossingen

Deskundige Oplossingen in De Lier

Luiten Greenhouses levert en installeert wereldwijd scherm- en beluchtingsinstallaties en is gespecialiseerd in het realiseren van turnkeyprojecten binnen de tuincentra branche. Daarnaast zijn wij toeleverancier van innovatieve tuinbouwbenodigdheden. Doordat wij gestaag en gecontroleerd groeien, zijn wij in staat om een constante kwaliteit aan onze klanten te blijven leveren.

Onze wereldwijde groei is voornamelijk te danken aan de kracht van onze medewerkers.
Wij zijn elkaars kennis-, motivatie- en inspiratiebronnen. Samen vormen wij een hecht, gezellig en informeel team en dat team breiden wij graag uit.


Beschikbare functies

Wij zoeken gemotiveerde mensen voor onderstaande functies. Door op de functie te klikken ga je naar de uitgebreide omschrijving.

Interesse?

Spreekt één van deze vacatures je aan? Solliciteer dan via de blauwe knop, rechtsboven.

Solliciteer hier gemakkelijk en snel op één van de functies bij Luiten Greenhouses

Klik hier en verstuur je cv naar ons! 30 jaar van innovatieve groei en kwaliteit Vindingrijke en deskundige oplossingen Ervaren, toegewijd en daadkrachtig team

Functie:deskundige oplossingen
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luiten Greenhouses via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Deskundige Oplossingen Luiten Greenhouses 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures