Vacature Begeleider Gehandicaptenzorg

Begeleider Gehandicaptenzorg in Vlaardingen

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Begeleider Gehandicaptenzorg

IP06631

Ben je een zeer flexibele begeleider B/C met ervaring in het werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag? Kun jij omgaan met agressie en wil je op 1 of 2 van onze woongroepen in Vlaardingen werken? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Op de woonlocatie van Bleiswijkstraat en op de van Beveringkstraat wonen per locatie 9 cliënten met een ernstige tot matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Wanneer cliënten zich niet begrepen voelen kunnen zij agressie laten zien. Er woont een aantal cliënten met een vorm van autisme. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 25 en 65 jaar. In de begeleiding wordt de sociale emotionele leeftijd van de cliënten als uitgangspunt genomen en deze ligt tussen de 1 en 3 jaar.

Jouw baan als begeleider gehandicaptenzorg

Overdag gaat een aantal cliënten naar een dagcentrum. Er zijn cliënten die dagbesteding krijgen op de locatie. Wij begeleiden de cliënten vanuit de visie 'het gewone leven als perspectief'. Uitgangspunt daarbij is een 'gewone dag' met alledaagse handelingen volgens een vast ritme. Samen doen we dagelijkse handelingen zoals de was opbergen en eten voorbereiden voor de avond.
De woning is huiselijk ingericht, alle cliënten hebben een eigen kamer. De cliënten zijn één groep maar hebben hun eigen hobby's / activiteiten. Het is belangrijk om de aandacht voor een ieder goed te verdelen.

Jouw profiel

Als begeleider B/ C (mbo 3) begeleid je de cliënten in de groep. Je werkt vanuit de visie van vraag gestuurde zorg. Je creëert een veilig en pedagogisch leef- en woonklimaat voor de bewoners. Daarnaast ondersteun je de begeleider C/ D (mbo 3/ 4) in zijn/haar persoonlijk begeleiderschap. Je onderhoudt, in samenwerking met begeleider C/ D, contacten met ouders, plaatsende instanties en school.

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 3 zoals MMZ of PBGZ.

Wat wij bieden

  • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 36 uur per week
  • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.047 - € 3.198 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 30 / 35
  • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks €750,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Informatie

Dit is de visie van waaruit wij werken:

Door onze situering in de woonwijk is er ook contact met de samenleving, waardoor veel buurtbewoners onze cliënten kennen. Er worden regelmatig buurtfeesten georganiseerd, waar onze cliënten ook graag naar toe gaan. Vanuit de locatie worden ook veel activiteiten georganiseerd. Er zijn in Vlaardingen veel creatieve medewerkers, die activiteiten als muziekavonden en sportmiddagen organiseren.

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met José van Kekem (), tel: .

Publicatiedatum

14.10.2023

  • MBO Begeleider gehandicaptenzorg / MZ (niveau 3)
  • MBO Begeleider specifieke doelgroepen (niveau 3)
  • Overige zorgopleiding MBO (niveau 3)
  • MBO Verzorgende (niveau 3)
  • MBO begeleider maatschappelijke zorg (niveau 3)
  • MBO VIG-MZ


Functie:begeleider gehandicaptenzorg
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2047 – 3198
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maasland
  2. Begeleider Gehandicaptenzorg Ipse de Bruggen 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures