Vacature Coördinator

Coördinator in Maassluis

Coördinator Woondroom Maassluis

WoondroomMaassluis web

2373-WDMA-CO - Woondroom Maassluis is een ouderinitiatief voor mensen met autisme en een normale tot hogere intelligentie, gevestigd in Maassluis. Bij Woondroom Maassluis wonen 6 bewoners in hun eigen appartement en maken gebruik van zorg op maat die wordt geboden vanuit een gezamenlijke ruimte.

Woondroom Maassluis zoekt een coördinator voor 12 uur per week: een uitdagende spin-in-het-web functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Vind jij het leuk om een enthousiast team van bevlogen begeleiders aan te sturen en de dagelijkse gang van zaken te coördineren? Heb je daarnaast de nodige ervaring in het begeleiden van volwassenen met autisme en heb je visie hoe je voor hen een veilige, overzichtelijke en stimulerende woonomgeving kunt realiseren? We kunnen niet wachten je te ontmoeten!
Woondroom Maassluis is een ouderinitiatief, wat inhoudt dat ouders nauw betrokken zijn en blijven bij de zorg en begeleiding van hun zoon/dochter. Samenwerking en communicatie met ouders is essentieel in je werk. WoondroomZorg is samenwerkingspartner van ouderinitiatieven door heel Nederland en wordt je werkgever.


Wat ga je doen?
Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het ouderinitiatief. In deze functie vervul je een verbindende rol tussen je teamleden, de bewoners, WoondroomZorg, het bestuur en ouders. Je kunt omgaan met soms tegenstrijdige belangen en hier ook naar handelen. Als persoon ben je relatiegericht en verdiep je je in het leven van de bewoners. Je onderhoudt de contacten met het bestuur en de ouders en fungeert als spin in het web. Jouw manier van leidinggeven is coachend en je bent in staat om verbinding te maken. Daarnaast vind je het een uitdaging om het beste in je teamleden naar boven te halen en hen in hun kracht te laten samenwerken, zodat de bewoners de beste begeleiding en zorg krijgen.
Je denkt in oplossingen. Je bent prettig in je communicatie & omgang en creëert graag een veilige, stimulerende en prettige sfeer waarin iedereen (bewoners en teamleden) tot zijn recht komt.

Wat heb je nodig?

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau en een passende opleiding;
 • Affiniteit met en kennis van mensen met een verstandelijke beperking;
 • Kennis en liefst ervaring op het gebied van autisme en bijkomende stoornissen;
 • Ervaring met coachen en leiding geven aan een team;
 • Samenwerken en schakelen met verschillende partijen zonder het belang van de bewoner en of de bewonersgroep uit het oog te verliezen;
 • Levenservaring, flexibiliteit (o.a. qua inzetbaarheid; Woondroom Maassluis biedt 24-uurszorg), betrokkenheid, empathisch vermogen en een gezonde dosis humor;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatietalent;

Wat bieden wij jou?

 • Jaarcontract voor 12 uur per week bij Woondroomzorg BV, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je salaris bij een fulltime dienstverband tussen de € 3177 - € 4786 bruto per maand;
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een functie met een grote mate van vrijheid, verantwoordelijkheid en eigen regie.

Wil je reageren als coördinator bij Woondroom Maassluis? Herken jij jezelf in de proactieve en coachende coördinator die we zoeken? Schrijf een heldere motivatiebrief en stuur deze samen met je cv naar Je reactie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk voor 14 december.
vertelt je graag meer over deze functie: .

Coördinator Woondroom Maassluis

 • Regio
 • Aantal Uren
 • Coördinator
 • Bewoners

Werken voor Coördinator Woondroom MaassluisFunctie:coördinator
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3177 – 4786
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WoondroomZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Coördinator WoondroomZorg 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures