Vacature Assistent Veredeling

Assistent Veredeling in De Lier

Vacancy Assistent Veredeling Komkommer

 • Nederland, De Lier
 • Onderzoek & Veredeling | Tuinbouw
 • MBO

Word jij enthousiast van planten en wil je jouw groene vingers en onderzoek nieuwsgierigheid inzetten om innovatieve gewassen te ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan als Assistent Veredeling Komkommer!

Hoe ziet jouw dag als Assistent Veredeling bij Rijk Zwaan eruit?

Als Assistent Veredeling ga je deel uitmaken van een team dat zich dagelijks bezighoudt met het creëren van de volgende generatie mini, snack en Aziatische komkommers. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de praktische veredelingstaken. Je werkt in deze functie overwegend in de kas en je werkt nauw samen met de assistenten en administratief assistent. Daarnaast ondersteun je de selecteurs en veredelaars bij hun werkzaamheden. Tegelijkertijd ben je breed inzetbaar binnen de afdeling en springt bij waar dat nodig is bij uitvoering van allerlei praktische veredelingstaken. Daarnaast ga je je bezighouden met:
 • Een goede afstemming van de weekplanning met de assistenten van andere veredelingsteams en het uitvoeringsteam
 • Regelmatig overleg met diverse collega's binnen en buiten de afdeling
 • Het uitvoeren van taken zoals zaaien, ponsen, kruisen en oogsten

Wat jij meebrengt…

Als Assistent Veredeling ben je nauwkeurig, flexibel en gestructureerd. Je doorziet processen en bent in staat om zaken goed te overzien en te organiseren. Daarnaast ben je ook zeker praktisch ingesteld. Je bent een echte teamplayer, die ook zeker zelfstandig kan werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt affiniteit om te werken met administratiesystemen. Je kan goed werken met deadlines. Omdat het mini komkommer team internationaal actief is, is kennis van de Engelse taal noodzakelijk. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde mbo opleiding
 • Affiniteit met tuinbouw en/of veredeling

Wat kun je van ons verwachten?

Als Assistent Veredeling ga je deel uitmaken van de afdeling Breeding Cucumber. Het team bestaat uit ruim 45 specialisten die werken aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie Augurk en Komkommer. Naast een ondernemende en innoverende werkomgeving bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract voor 38 uur per week
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan ().

Functie:assistent veredeling
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Assistent Veredeling Rijk Zwaan Nederland 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures