Vacature Ambitieuze Business Intelligence Developer

Ambitieuze Business Intelligence Developer in De Lier

Vacancy Ambitieuze Business Intelligence Developer

 • Нидерланды,
 • IT
 • Бакалавр

Wil jij ons bedrijf beter laten presteren met behulp van data? Wil jij je kennis toepassen en de beste dashboards en rapportages te ontwikkelen die er echt toe doen en wil je doorgroeien naar de lead BI developer van ons team? Lees dan snel verder.

Hoe ziet jouw functie als Business Intelligence Developer er uit?


Als Business Intelligence Developer werk je mee binnen ons scrum development team en voer je werkzaamheden uit die je eerder in een eerder stadium met het team hebt gerefined. Je bent in staat om zowel front- als backend development uit te voeren als inhoudelijk te schakelen met onze Key Users op de verschillende business afdelingen.
Doordat je de Rijk Zwaan processen kent, ben je in staat om samen met de Key Users de beste user stories te schrijven en input te geven aan de Product Owners omtrent complexiteit en prioriteit. Om collega's die gebruik maken van self service BI te ondersteunen, geef je inhoudelijk advies en heb je de ruimte om je hier in verder te specialiseren.
Het Data Solutions Team bestaat uit 12 medewerkers die zich voornamelijk richten op de ontwikkeling van dashboards, rapportages en collega's die het datawarehouse en data lake onderhouden. Daarnaast zijn we met ons team verantwoordelijk om de data kwaliteit binnen onze systemen met behulp van het data governance proces samen met de business op orde te houden. Tot slot begeleiden we diverse projecten waarin we historische data gebruiken om voorspellende modellen te ontwikkelen en te implementeren.
We werken met ons team voor de gehele organisatie. Hierdoor komen we in aanraking met een grote variatie aan bedrijfsprocessen, collega's én data. Door de toename van ongestructureerde- en externe data ontstaat de mogelijkheid om tot nieuwe inzichten en beslissingen te komen die voorheen niet mogelijk waren. Het is jouw taak om samen met bestaande Business Intelligence Developers, Product Owners en Key Users het BI Portfolio verder uit te breiden en te verbeteren.

Jouw bijdrage


Om je werkzaamheden succesvol uit te voeren beschik je tenminste over de volgende vaardigheden en competenties:
 • HBO werk- en denk niveau minimaal 3 jaar ervaring met genoemde specifieke werkzaamheden.
 • Kennis van Qlik Sense, IBM Cognos Analytics zijn een pré.
 • Kennis van Azure Data Services en ervaring met het ontsluiten van data vanuit het Microsoft SQL Data Warehouse.
 • Ambitieus om echt het allerbeste uit data te halen binnen onze dashboards en rapportages.
 • In staat zijn om mee te denken met de business om de beste oplossing te maken.

Wat kun je van ons verwachten?


Een uitdagende baan binnen een dynamische internationale organisatie, waarbij je development werkzaamheden uitvoert binnen onze BI omgeving. Daarnaast onderhoud je contact met onze belangrijkste Key Users van business afdelingen en Self Service BI collega's. Naast een dynamische en hightech werkomgeving waarin je veel vrijheid krijgt, bieden wij jou graag:
 • Een goed salaris
 • Direct een vast contract
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke IT trainingen
 • Een goede balans tussen werk en privé
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan Rijk Zwaan Fit en Young Rijk Zwaan

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.
Wil jij meer weten over IT bij Rijk Zwaan? Kijk dan op onze Rijk Zwaan Technology pagina!

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources).
Een assessment en screening maakt deel uit van de procedure.
Heb je vragen over deze functie of wil je overleggen alvorens je besluit te solliciteren?
We zijn niet op zoek naar samenwerking met w&s bureau's

Functie:business intelligence developer
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Ambitieuze Business Intelligence Developer Rijk Zwaan Nederland 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures