Vacature Zomerbaan buitenland klantenservice ANWB Alarmcentrale

Zomerbaan buitenland klantenservice ANWB Alarmcentrale in Rotterdam

Functieomschrijving

Wel eens een reclame van de ANWB gezien? Dan heb je vast ook slogans als 'Hoe kunnen we jou helpen?' en 'We staan altijd voor je klaar!' voorbij zien komen. Dit is namelijk waar de ANWB voor staat; mensen helpen. Spreek jij Spaans, Frans of Duits? Dan kan je als telefonisch hulpverlener op de alarmcentrale aan de slag in Spanje, Frankrijk of Duitsland! Een lekker salaris tussen de €1852 en €2431 (afhankelijk van het land), fijne financiële regeling én hulp bij huisvesting! Zin in avontuur?

wat bieden wij jou
  • Salaris tussen €1852 en €2431 (land afhankelijk)
  • Hulp en financiële regeling bij huisvesting!
  • Zomerbaan tot 1 september
  • Betaalde opleiding waar je altijd wat aan hebt!
  • Vergoeding tot €300 voor je reis!
wie ben jij

Als telefonisch hulpverlener op de alarmcentrale heb jij natuurlijk geen problemen met bellen. Daarnaast is het goed als je:

  • bereid bent om tot 1 september te verhuizen naar Spanje, Frankrijk of Duitsland. Avontuur!
  • nauwkeurig dossiers bij kunt werken;
  • naast Nederlands en Engels ook Spaans, Frans of Duits kunt spreken.
wat ga je doen

Als telefonisch hulpverlener op de alarmcentrale van de ANWB ga je... ja hulp verlenen natuurlijk! De ANWB is dan ook geen callcenter, je bent echt hulpverlener! Iemand die met pech ergens langs de kant van de weg staat. Een aanrijding in het buitenland. Of bijvoorbeeld iemand die in het buitenland naar het ziekenhuis moet. Het kan allemaal voorbij komen.

Wat jij dan doet? Samen met de Nederlandse klant ga je een oplossing proberen te vinden. Misschien is het probleem namelijk wel makkelijk op te lossen! Is het probleem groter? Dan kom jij in actie om bijvoorbeeld de vakantie een gezin te redden. Reparatie nodig in een garage? Sleepauto en vervangend vervoer nodig? Of moet de auto en dus ook de klanten misschien wel terug naar Nederland gehaald worden? Niets is voor jou te gek. Oja, en die derde taal? Niet alle medewerkers van garages in bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk of Duitsland spreken Engels. Dan is het natuurlijk wel handig dat jij een gesprek kunt hebben met iemand in zijn of haar moedertaal!

Je kunt je voorstellen dat de alarmcentrale veel meer wordt gebeld in de zomerperiode. Daarom is deze opdracht tot september. Vind je het zo leuk bij de ANWB? Dan is er de kans dat je na september kunt blijven of bijvoorbeeld het volgende seizoen terug komt!

waar ga je werken

De ANWB is een grote organisatie met verschillende specialisaties en teams. Zo is er de bekende Wegenwacht in Nederland, voertuighulpverlening in het buitenland, de zakelijke markt, personenhulpverlening en kan je zelfs in de zomerperiode terecht in Lyon, Barcelona of München als je dat gaaf lijkt! Er wordt hard gewerkt. Maar er is ook zeker ruimte voor ontspanning! Zo gaan de teams wel eens naar het strand, worden er massagestoelen geregeld of is er een sapbar. Het is niet voor niets dat mensen juist ook veel op het kantoor willen werken. De sfeer is nu eenmaal top! En ook inhoudelijk blijft het werk leuk en uitdagend. Zo zegt jouw toekomstige collega Rianne: 'Mijn werk is méér dan dingen regelen, ik ben echt van betekenis'. Of Fred zegt met een glimlach: 'Ik kom elke dag met nieuwe verhalen thuis'.

sollicitatie

Enthousiast geworden? Wees er dan snel bij en solliciteer!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:klantenservice medewerker hypotheken
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2431 – 2431
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Zomerbaan buitenland klantenservice ANWB Alarmcentrale Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures