Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Maasdijk

 • Redactie Maasland
 • 07-01-2024

Werkvoorbereider Bliksem- en Valbeveiliging in Maasdijk

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider bliksem- en valbeveiliging?

Torenhoge telefoonmasten, appartementencomplexen met prachtige uitzichten en de 'wolkenkrabber'-kantoorpanden: ze zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Wat minder opvalt, is dat al deze hoge gebouwen en objecten voorzien zijn van bliksem- en valbeveiliging. Wel zo veilig! Als werkvoorbereider stel jij alles in het werk om dit te organiseren.

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider bliksem- en valbeveiliging?

Torenhoge telefoonmasten, appartementencomplexen met prachtige uitzichten en de 'wolkenkrabber'-kantoorpanden: ze zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Wat minder opvalt, is dat al deze hoge gebouwen en objecten voorzien zijn van bliksem- en valbeveiliging. Wel zo veilig! Als werkvoorbereider stel jij alles in het werk om dit te organiseren.

Wat ga je doen?

Zodra er een nieuwe opdracht is, ga jij aan de slag. Dit kunnen opdrachten zijn voor nieuw te plaatsen bliksem- of valbeveiliging of een wijziging of uitbreiding op een bestaand systeem. Je maakt de werkbon op en neemt contact op met de klant om de werkzaamheden te plannen. Je beheert de planning van de opdrachten, checkt of er genoeg materiaal beschikbaar is en regelt dat het op tijd klaar staat. Ook zorg je ervoor dat de monteur veilig kan werken. Wanneer de opdracht afgerond is, zorg je ervoor dat het administratief netjes wordt afgehandeld. Je maakt en upload de certificaten en opleverdocumenten en zet de factuur klaar voor de office manager. Daarnaast ondersteun je de projectleider, bijvoorbeeld met het calculeren en uitwerken van offertes en het nabellen van klanten.


We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Veel telecom (zendmasten), maar ook bedienen we de particuliere en andere soorten bedrijven op de zakelijke markt. Hierdoor is iedere opdracht anders. Dat maakt jouw werk lekker afwisselend!


We snappen dat deze unieke wereld misschien nog nieuw voor je is. Daarom is het natuurlijk mogelijk om eerst met de monteurs mee te lopen. Een mooie ervaring en zo heb je meteen een goed beeld van hoe het er 'buiten' aan toe gaat. Maar ook kun je terecht bij je 17 collega's, waarvan twee collega-werkvoorbereiders. Samen geven we flink gas, we streven naar perfectie en staan altijd voor elkaar klaar. En minstens zo belangrijk; er is altijd tijd voor een geintje.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met techniek en bent communicatief vaardig.
 • Wat we vooral belangrijk vinden: je kan niet wachten om mooie projecten op te pakken.
 • Natuurlijk een passend salaris op basis van werkervaring en kennisniveau.
 • Veel vrijheid en ruimte om jouw ideeën toe te passen.
 • 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV).
 • Parttime of fulltime werken? Jij kiest! 32 tot 40 uur is mogelijk.
 • Half 2024 een splinternieuwe werkomgeving met sportschool en kroeg.
 • Veel ruimte om te leren, specialiseren of door te groeien.
 • Een baan in een gezellig en hecht bedrijf, vraag het maar na bij onze collega's!
 • De gaafste bedrijfsfeestjes en uitjes, zoals het familiefeest met kermis, een PV uitje naar Experience Island en de fantastische jaarlijkse kerstborrel.

Zie je het zitten om mee te groeien met ? Mooi! Dan hebben wij de deal voor jou. Neem contact met ons op.

Eerst een goed beeld krijgen van de functie? Kom gerust een keer meelopen!

Anouk vertelt over haar deal met . Benieuwd welke mooie deal jij kan maken? Stuur ons een appje of kom langs!

Wie zijn wij?

, een groep technische bedrijven met allemaal een eigen specialisatie. Een eigen dienstpakket, eigen opdrachtgevers en eigen collega's. Onze kracht? Krachten bundelen! Door elkaar aan te vullen, snel te schakelen en samen te werken leveren wij alle techniek onder 1 dak. Met ruim 300 collega's werken wij aan uitdagende projecten.

Contact

B.V.
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk
Tel. +31 (0)174 52 39 21


Functie: werkvoorbereider bliksem- & valbeveiliging Startdatum: 06-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:werkvoorbereider
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dael Telecom Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maaslandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maaslandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maasland
 2. Werkvoorbereider Dael Telecom Beheer 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures